toto je tak ked je taky mesiac ale vacinou sa to rozlozi do viacerich mesiacov nepijem ked fajcim napr. lebo sa stavalo ze sa rozbila vodna takze je to tak sporadicky vsetko
na cigarety tak 10€ týždenne, na víno a pivo takých 20 týždenne, ale teraz to vôbec nie je tak, že toľko miniem za týždeň. a kebyže máte polovicu pracovných stretnutí na pive a robíte na miestach, kde sa ľudia urazia, ak si s nimi nedáte, nie je to až tak veľa. teraz som síce zahádzaná školou a celonočný žúr som už dobre dávno nezažila, tak na to aj menej míňam. a drogy mi netreba, lebo ja mám inéé drogy, bejbééé
ale keby som predavala tie cigarety,co niekomu vybavim,alebo co ma ponuknu..tak by som bola riadne v pluse raz mi jeden pan ponukal celu krabicku cigariet,kedze bol opity..
@mayo@chevro to, ze niekto neminie ani jedno ervo za chlast, cigy a drogy, to neznamena, ze nemina peniaze vobec a keby aj, to tiez neznamena, ze nema zivot. plnohodnotny a zabavny zivot sa da dosiahnut aj bez toho.
@mayo hej ale trebars sa dakto venuje hudbe a inemu druhu umenia, to mu vyplna cas a aj ho to zabava a ked ide s kamosmi si dakde sadnut, tak si da kofolu a dake jedlo napr.
cize clovek, co nemina peniaze na alko, cigarety a drogy, nemusi byt lakomy, dokonca ani setrny ci sporovlivy, nemusi byt ani nudny a moze mat zivot (nepoviem, ze zabavnejsi, lebo to je subjektivne velmi) pestrejsi ako niekto, kto sice chodi hyrit do barov niekolkokrat tyzdenne, ale v podstate je to jeho hlavna zabava..
ale tym tiez nechcem povedat, ze vsetci ti, co v tomto fore napisali nejake sumy, su zhyralci nejaki a ze zmyslom ich zivota je opit sa a sfajcit sa.
@mayo každý, kto nechlasce, nefajčí alebo nebere drogy podla teba plnohodnotne a zábavne nežije? Chlapče ak si toto myslíš, tak je z tebou už dobrá bedač...
suhlasim s @mayo -m pretoze vacina z vas to uplne pretocila, myslel to inak. A je pravda ze ked uz len niekto ide von hocikde tak neverim tomu ze nemnie ani euro. A je blbost sedet doma za netom cele dni a aj vikendy. To je dost cudne.
Ja som na nete casto, ale cez vikendy sa nikdy nestane ze by som sedel za netom celu noc ci vecer. Treba sa bavit. A ist raz za cas aspon medzi ludi...
ehm.. cigarety okolo 50e (lebo mám super kamaratov ktorý fajčia z mojich cigariet) za alkohol okolo 20e (pretože mám super kamarátov ktorí si nechajú platiť) a drogy neberem keď tak občas trávu a to mám zadarmo..
no tedaa asi som troška malo dala na ten alkohol... Keď som vonku každy piatok sobotu tak tych 20 prejebem za jednu noc..... Keď je nejaká akcia abo čo.. čiže pomerne dosť... tych 150 dokopy určite a ani sa to nezdá.. Asi začnem rozmýšlať nad abstinenciu a začnem byť asi voči kamarátom troška menej štedrá teraz som si to zrátala no a niesme milionari čiže na moje pomery je 150e na blbosti dosť.........
za tabak do vf dost vela ale mam krabicku za 2 ecka ale i tak tych 15 eur miniem asi. Za alkohol ako kedy niekedy nic a niekedy mozno do 20-30. Drogy uz nic
som nefajciar, drogy taktiez neberem ale pivko si doprajem vzdy ked si ideme dakam sadnut ci uz stein, slovak pub alebo corgon..takze nvm tak 5€ ak neratam planovane chlastacky =D
A just sem napíšem aj ja, nech zvýšim priemer - na alkohol miniem mesačne zhruba nanajvýš 10 eur, cigarety tiež tak nejak, na marihuanu možno 50-70€, záľuba v pestovaní lysohlávok mi uberie mesačne možno 25€ a na lsd utratím zhruba 20€ za mesiac.
A že prečo nikdy nemám peniaze na cestu po Európe... Nevadí.
Ty musíš byť asi buď veľmi nervózna, alebo veľká fanúšička cigaretového dymu : ) Ak ma moja matematika neklame, tak vyfajčíš cca. škatuľku (dvadsiatok) denne. Na tvoj vek obdivuhodné.
fuha na cigarety nwm nepocitam ale tak 5 krabiciek padne za tyzden a jedna stoji 2,30€ a na alkohol asi 10 € tyzdenne nwm mesacne radsej nebudem pocitat
jasneee...polka z was 0 eypo....lebo kaprite furt poslusne doma...za compom...ja miniem 50 euro minimalnee za mesiac..na cigy a xlast,,,a nelutujem toho...
no neviem ale teraz som sa zamyslela a zistila ze za týžden a čosi sa mi podarilo na zabavu minúť asi 70 evri. No ale ked raz pridem domov tak to treba osláviť. Ale tam je zaratane všetko alkohol, čaj, vodná fajka, kebab a kasíno.
Inak na intraku miniem na alkohol tak 20-30e za mesiac, niekedy viac alebo menej.
weed 100-200 euri, ked mam prestavku od hulenia tak aj nic...
alkohol 0-50 euri, alkohol uz iba na oslavach, akciach ale take ze idem von iba kvoli tomu aby som sa ozral tak to uz nepraktizujem dost dlho chvalabohu...
cigy 30-50 euri
no a toto leto po maturite tie vydavky asi trochu porastu (dufam ze aj prijmy
cigarety kazdy den krabicka. takze odst! drogy neberiem ale vela utracam za sampony a kozmeticke p... a doplnky na mobil, seba a casopisy. utracam proste vela!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
drogy- hudbu mám zdarma , slnko, dážď, vietor tiež aj era ide zadara
cigarety- mesačne nič
alkohol-ako kedy mesačne to nie je pravidelne, obzvlášť teď nie ale keď sa to tak vezme tak asi 5 eur plus mínus podľa toho či niekto pozýva
alkohol (aj pivo, víno) = 0-10 eur, podľa okolností...
poprípade drogy = 0
nefajcim, a drogy neberiem
ale berte to tak,že denne minem na cigarety asi 2,30...a alkohol..to je také nepravidelné ..tak to nevím posúdiť
drogy - sladke 10?
tabak - vodna 10
toto je tak ked je taky mesiac ale vacinou sa to rozlozi do viacerich mesiacov nepijem ked fajcim napr. lebo sa stavalo ze sa rozbila vodna takze je to tak sporadicky vsetko
drogy - 0
alkohol - ako kedy. vacsinou som pozyvana. ale ak sa nieco oslavuje, alebo ak je nejaka prilezitost.... skratka, je to rozne
za chlast...ako kedy,niekedy je mesiac ničota,niekedy za víkend 15€
a iné drogy tak 30 mesačne.
Inak nula...
ale nerátam to kolko to je, ale myslím že dosť keďže vždy keď idem s 20ckou dojdem naspäť bez koruny král
za drogy ešte len plánujem
alkohol ... 10-20€
drogy ... 10-20€
cigarety ... 0€
------------------------
20 - 70€
alkohol = 3 - 5 €
drogy = 0 €
Podľa toho či mám víno-marska-joint chill alebo whiskey-sobranie-koks heavy metal náladu.
Inak, fakt by som nechcel míňať 0eur mesačne a sedieť celé dni na riti doma.
A ešte k tomu len na nete. Há-há.
Človek aby sa zbláznil.
Žite deti, ŽITE!
cigary - do 5 eur (sem tam neaky dutnik...)
drogy - 0 eur
len teraz cez víkend toho bolo nejak veľa to bolo dosť no
ale tak priemerne mesačne asi do 5 eur
Vlastne nie.
To oni mi pripadajú jak kokoti.
fajcim malokedy ak tak ze je nejaka akcia .. tka anpriklad tento tyzden 15€ zatial ...
@pubertslatinocelny ale samozrejme, že každý si predstavuje pod pojmom "plnohodnotný život a zábava" niečo iné.
Ja nehovorím, že sa to má skladať len z alkoholu, cigariet a drôg, ale sú to bežné veci.
Čiže, ak niekto neminie jediné euro, logicky mi z toho vychádza, že sedí doma na riti, popíja prevarenú vodu a pozerá teletubbies.
Čo vlastne nieje plnohodnotný a zábavný život.
Osobne nechcem umierať s pocitom (čo je vlastne moja najväčšia nočná mora), že som celý život strávil ako zatrpknutý, utiahnutý a lakomý moralista.
Teda, nech si každý naloží so svojím životom ako chce.
Či už bude mať nos plný vône kvetín alebo kokaínu
cize clovek, co nemina peniaze na alko, cigarety a drogy, nemusi byt lakomy, dokonca ani setrny ci sporovlivy, nemusi byt ani nudny a moze mat zivot (nepoviem, ze zabavnejsi, lebo to je subjektivne velmi) pestrejsi ako niekto, kto sice chodi hyrit do barov niekolkokrat tyzdenne, ale v podstate je to jeho hlavna zabava..
ale tym tiez nechcem povedat, ze vsetci ti, co v tomto fore napisali nejake sumy, su zhyralci nejaki a ze zmyslom ich zivota je opit sa a sfajcit sa.
Ja som na nete casto, ale cez vikendy sa nikdy nestane ze by som sedel za netom celu noc ci vecer. Treba sa bavit. A ist raz za cas aspon medzi ludi...
Cigarety sockujem a keby som to preratal max krabicka mesacne..
Drogy.. ak pocitam Zinger Menu v KFC tak velmi vela
cigy - 3€ ( už len príležitostne)
drogy - 0€
Koks? Nech sa darí aj naďalej : )
A just sem napíšem aj ja, nech zvýšim priemer - na alkohol miniem mesačne zhruba nanajvýš 10 eur, cigarety tiež tak nejak, na marihuanu možno 50-70€, záľuba v pestovaní lysohlávok mi uberie mesačne možno 25€ a na lsd utratím zhruba 20€ za mesiac.
A že prečo nikdy nemám peniaze na cestu po Európe... Nevadí.
Nuže sa pochváľ, ktoré si získali tvoju obľubu?
alkohol - hm... čo ja viem... vidím to tak, že v poslednej dobe kúpim mesačne nanajvýš tak 3 litre vína, sem tam pivo a sem tam whiskey.
čo vychádza približne na... (ja si to musím prerátať z českých! ) no viac ako 15-20 eur isto nie
drogy - 0
a nemám pocit, že by som nežila a pozerala doma telettubies, ako niektorí tuto nado mnou zmieňujú.
len žijem inak
A ja zhruba tak cca 40- mozno viac, podla toho ci ideme s priatelkou niekam do Kina, Divadla, restiky a tak
ale tak nikto sa ma nepýta, koľko miniem za divadlo/kino/výstavy
hoci to by bola suma asi ešte nižšia, keďže mám takmer všetko zadarmo
cigarety- nefajčím
alkohol- tak ked si náhodou niečo vypijem...tak nikdy neplatím ja
Takže v podstate nič,,, 0 0 0 0 0 !!!!!
Alkohol - max. tak 10 € (keď si raz za čas niečo dám niekde)
Drogy (ak sa to tak ráta - max. 30 € asi...
---------------------------------------------------------------
110 € bez kávy, ak by som spočítala aj kávu tak o takých 40 viac ešte..
Desivé keď tak na to pozerám, že 150 evry za blbosti, ale tak... Nevadí mi to
Ty musíš byť asi buď veľmi nervózna, alebo veľká fanúšička cigaretového dymu : ) Ak ma moja matematika neklame, tak vyfajčíš cca. škatuľku (dvadsiatok) denne. Na tvoj vek obdivuhodné.
Len pozor, aby si neskončila ako tento chlapík: » hnonline.sk/c1-42304070-muz...
Nie, len som bola hlúpa keď som bola ešte mladšia a ostalo mi to doteraz Každopádne matematiku máš dobrú, cca tá krabička to je.
Len dúfam, že takto naozaj nedopadnem, vďaka za varovanie Každopádne snáď nebudem mať z akého väzenia utekať...
filip
chlast cca 30 az 40 eur mesacne
Inak na intraku miniem na alkohol tak 20-30e za mesiac, niekedy viac alebo menej.
Cigarety... 20 € cca
Drogy... na tie neminam,tie mam zdarma =P
cize cca 30 € +- 10 € ako kedy....
alkohol-kazdy piatok nejake 2-3 ecka na skladacku a potom sa ide kupit flasa
drogy-nic
alkohol 0-50 euri, alkohol uz iba na oslavach, akciach ale take ze idem von iba kvoli tomu aby som sa ozral tak to uz nepraktizujem dost dlho chvalabohu...
cigy 30-50 euri
no a toto leto po maturite tie vydavky asi trochu porastu (dufam ze aj prijmy