@nationalgeographic vcelku málo, ale dostatočne podľa mňa, to boli moje začiatky a nenormálne mi chýbajú :/
@firestorm pomaly sa ti približujem, ale u mňa je to už dá sa povedať závislosť, niektoré veci ani nepotrebujem ale sú v zľave, tak len nakupujem a nakupujem
ale taky puder, pletova voda/mlieko, odlicovac oci, odlakovac, laky na nechty, make up a ocne tiene, spirala, ruze, lesky, balzamy na pery, tuzidla, olejceky, spreje a laky na vlasy vydrzia dlho
tento mesiac 30 na šup... potom 15 v lekárni za veci od kožnej... počkať ešte 5 e olej na tvár....
no dajme tomu že za tento mesiac len na kozmetiku na tvár som vyhodila dajme tomu 50e.. čo je polka mojej bežnej výplaty, môjho celého mesačného oného z ktorého sa aj stravujem aj šatím aj bavím
ale zasa budúci mesiac dám tak max. 10....a ani to nie možno... dúfam...
mám jeden sprchový gél, ktorý v prípade núdze použijem jak šampón (ale teraz šampón mám, ou jes), jeden make up, ktorý má už mesiac rozrezaný obal a vyťahujem z neho zbytky, líčka, ktoré som ukradla mame z domu, žiadnu špirálu, jedny tiene na oči, ktoré som si kúpila pred rokom.
takže ak to spriemerujem, tak asi tak 3eurá mesačne maximálne. a to rátam aj zubnú pastu a deodorant
(ok, pred rokom som si kúpila telové maslo za 30e, ale stále ho mám!)
neznášam lacnú kozmetiku a tie také šmejdy typu avon, oriflame, čo sa roztekajú po ksichte a zvyknú aj dosť dráždiť. takže kupujem drahú kozmetiku a dávam za to veľa peňazí a dosť ma to začína srať. a okrem toho často kupujem veci len preto, že sú zlacnené a že sa mi páči obal
nepamätám si, kedy som naposledy minula niečo na kozmetiku...jáj, aha, pred vianocami som si kúpila sprcháč a špirálu ináč si každý mesiac kupujem asi len farbu na vlasy, raz za čas pleťovú vodu, taký pílingáč na ksicht mi drží už asi dva roky, púder rok a aj to mi ho kúpila mamča...nie, fakt, väčšinu kozmetiky dostanem alebo ušmejdím mamke, prípadne kúpim v nejakej extrasuper akcii, takže to bude maximálne 5-6 eur za mesiac - a z toho sú 3 eurá farba! ... a aj tak mám pocit, že mám toho priveľa
Ako kedy, niekedy aj nic, ale spravidla sa mi stava, ze sa mi minu vsetky veci naraz, a to vtedy necham vcelku pekne peniaze v drogeriach.. Ale uplne katastrofy su lush, body shop a mac,to proste musim tam minat, to sa inak neda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@firestorm pomaly sa ti približujem, ale u mňa je to už dá sa povedať závislosť, niektoré veci ani nepotrebujem ale sú v zľave, tak len nakupujem a nakupujem
ale taky puder, pletova voda/mlieko, odlicovac oci, odlakovac, laky na nechty, make up a ocne tiene, spirala, ruze, lesky, balzamy na pery, tuzidla, olejceky, spreje a laky na vlasy vydrzia dlho
no dajme tomu že za tento mesiac len na kozmetiku na tvár som vyhodila dajme tomu 50e.. čo je polka mojej bežnej výplaty, môjho celého mesačného oného z ktorého sa aj stravujem aj šatím aj bavím
ale zasa budúci mesiac dám tak max. 10....a ani to nie možno... dúfam...
mám jeden sprchový gél, ktorý v prípade núdze použijem jak šampón (ale teraz šampón mám, ou jes), jeden make up, ktorý má už mesiac rozrezaný obal a vyťahujem z neho zbytky, líčka, ktoré som ukradla mame z domu, žiadnu špirálu, jedny tiene na oči, ktoré som si kúpila pred rokom.
takže ak to spriemerujem, tak asi tak 3eurá mesačne maximálne. a to rátam aj zubnú pastu a deodorant
(ok, pred rokom som si kúpila telové maslo za 30e, ale stále ho mám!)
A sem tam žiletku a tak...
5 eur- maximum
To sa ti oplati?
@burble Keď sa chce,všetko sa dá ... (jeden šampon stojí aj 30-50 eur )
A nechápem tých ľudí, čo dajú za mesiac na kozmetiku 100€
Na gél .
Centov
a ked mi nieco dojde, a nepamatam kedy som si kupovala naposledy