moje subjektívne vnímanie chudoby?
lebo pre niekoho je chudoba chodiť mhd a pre niekoho to je jesť dva týždne pred výplatou len cestoviny a chlieb s maslom...
@lakero mohol, ale spolieham sa na to, ze chudoba je slovo ktoremu kazdy rozumie, ano, kazdy trosku inak, vysledky budu subjektivne, ale aj tie budu o hovorit nieco o tom, ako to ludia vnimaju.... a o to asi prave ide
čo myslíš pod pojmom chudoba? jedna baba na zš bola chudobná že šaty mala staré, obplátané (bože čo je toto za slovo), prosila ostatných aby jej kupovali veci, nechodila na obedy,...
Ak chudobný že počuješ rodičov nadávať na peniaze a tak, tak potom asi 3 vrátane mňa.
A na strednú len idem :/
myslím že na Slovensku je viac ako polovica chudobných, potom sú tu zazobaný, a len malé percento sú taký že 'normálny.' Že nemôžu sa sťažovať ako aj nemajú miliony a nevlastnia poršíčka alebo vily za miliardy.
@lady2lol každý si pod chudobou predstavuje niečo iné. Ja t, že niektzo chodí vo vyšuchaných šatách, hambí sa za to, nemôže ísť na lyžiarsky, na koncoročný výlet, nemán smartfon, internet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
lebo pre niekoho je chudoba chodiť mhd a pre niekoho to je jesť dva týždne pred výplatou len cestoviny a chlieb s maslom...
Na strednej bolo takých, čo nemali peniašťoky kopec. Je to smutné ale je to tak...
Ak chudobný že počuješ rodičov nadávať na peniaze a tak, tak potom asi 3 vrátane mňa.
A na strednú len idem :/
myslím že na Slovensku je viac ako polovica chudobných, potom sú tu zazobaný, a len malé percento sú taký že 'normálny.' Že nemôžu sa sťažovať ako aj nemajú miliony a nevlastnia poršíčka alebo vily za miliardy.