zalezi to od inteligencie... na zakladke sa skoro vsetci mlatili, ale potom vecsina z nich isla na ucnovky... na strednej sa ich uz bilo len par, ale potom vsetci z nich isli na strojarske skoly... na vyske uz nepoznam takeho co by sa niekedy pobil (pokial nebol napadnuty)
Mu najebem a mam pokoj ? zamozrejme do urcitej miery ale ked ma dost vytača prečo nie ? Keby som nepridrbal par ludom co sa domna navazali respekt by som si nevybudoval (na zakladke som nebol bitkár tak viem)
A kto povie že sa stým poukazuje na nizky intelekt daného človeka tak vie o živote piču
A ak si myslite že som nejaký zaostalý primát budiš , mńe to život uľahčilo a o dosť ...
Jasné, že by takmer každý nejaký konflikt vyriešil ústne...ale niekedy sa to jednoducho nedá. Veď nie nadarmo sa hovorí - Nič nepotláča slobodu slova viac ako rozbitá huba
Ano da sa to a j slovne ale niektori jedinci su taky dementny ze ked im nieco povies tak je to este horsie a obratia to proti tebe , vtedy pomoze ked ich zmlatis ja zito a je po probleme
Nazor ze nasilie nic neriesi je blbost , existuju pripady ktore bez nasilia proste nejdu
Nemala toto byť skôr dsikusia? Lebo k otázke mi tie odpovede proste nejdú Tak som zahlasoval za seba
Síce to neschvaľujem, ale niečo do seba má koment @v3nty -ho, hlavne tá veta v strede a posledná veta komentu @mm47
Niekedy to vážne nejde. Keď nie dokázať svoju silu, ale aspoň to, že si nenecháš srať na hlavu (vážne sa mi také niečo stalo len raz v živote, aj to som mu len trochu ponamáhal šľachy v oblasti ramena)
Ale kým sa dá, tak len hovoriť, keď nie, ignorovať Nič lepšie nepoznám
ja sa rad hadam takze slovny utok riesim predovsetkym slovne ak to zajde dalej tak skusam dohovor ale ak ma napadne prvy tak samozrejme ze sa patricne branim =P
Od zakladnej som sa nebil a pokym to nebude naozaj nevyhnutne tak to nemam za potreby. Primitiva viem zotret aj slovne, pripadne ho ignorujem a zatial som po hube este nedostal..
Občas keď mám náladu, tak slovné útoky na moju osobu /najčastejšie v krčme/ tiež riešim fyzickým atakom, ale keďže som baba, tak mi to nikto nevracia...teda väčšina nie, hoci ja by som sa tak rada pobila, hoci by som aj dostala na piču
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...taky je moj nazor
A kto povie že sa stým poukazuje na nizky intelekt daného človeka tak vie o živote piču
A ak si myslite že som nejaký zaostalý primát budiš , mńe to život uľahčilo a o dosť ...
V prvom rade od mentálnej úrovne jedinca, však @v3nty
Nazor ze nasilie nic neriesi je blbost , existuju pripady ktore bez nasilia proste nejdu
Síce to neschvaľujem, ale niečo do seba má koment @v3nty -ho, hlavne tá veta v strede a posledná veta komentu @mm47
Niekedy to vážne nejde. Keď nie dokázať svoju silu, ale aspoň to, že si nenecháš srať na hlavu (vážne sa mi také niečo stalo len raz v živote, aj to som mu len trochu ponamáhal šľachy v oblasti ramena)
Ale kým sa dá, tak len hovoriť, keď nie, ignorovať Nič lepšie nepoznám
Peace and love!
A navyse ludia nemaju vela sanci, kedze mam nonstop mp3jku na usiach ....
dame si po papuly , skocime na pivo a pohode
nedá? ale veru dá..