jezis, moja zaja raz pila asi takych 5 minut s malymi pauzickami, aby sa nadychla poriadne, lebo jej napajatko sa upchalo a ja som jej menila vodu, ale nevsimla som si , ze je upchate, len mi bolo cudne, ze nepije, aj ked som jej tu flasku vydrhla...asi tyzden mi trvalo, kym mi docvaklo, ze ta rurka sa upchala..chudera..ale dvakrat za ten tyzden sa napila..v sprche
toto neviem ale ked pes dopije vodu z misky, kukne sa okolo ci ho niekto nesleduje,strci do misky labu ,prevrati ju a snazi sa ju znicit...sme takto prisli uz o asi 3 misky
ehm ... mno ja som mojej macicke tez este nestopovala ako dlho pije.. ale myslim si ze to velmi dlho nie je .. lebo teraz je strasne horuco. ale mozno jej to niekedy odstopujem. aspon bude sranda..
tak neviem kolko pije moja psica, ale ked bola šteniatko tak vždy zobrala misku s vodou a povilievala nam to po polke domu .... ale teraz už z toho asi vyrástla ... u malych rotvajlerov je to taky zlozvyk ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a inak tak priemerne pije asi15 sekund .. hm...
@Cy3aha : netýraš ty náhodou tvojho škečka, keď je taký smädný??