3 roky som chodila brigadovat do pezy, ale chodila som tak 2 razy do tyzdna a niekedy som chodila aj na ine brigády... ale trvala praca je najdlhsia moja terajšia, v ktorej som rok a pol
zatial som menila podla prace. niekde rok, niekde 2 mesiace, zalezalo, co to bolo za miesto.
dovody boli, ze som nikde nebola spokojna. hlavne ako junior som mala maly plat a ked chce clovek signifikantne zvysenie, tak je casto jedina cesta zmenit job. nemozem si pytat o 200 eur viac kazde 3 mesiace.
tu, kde som, som zatial najspokojnejsia a plat mi staci na vyzitie, takze je mozne, ze to bude prva praca, kde budem dlhsie.
Rok
Ja som taký menič mne stačí málo, aby som sa nasrala a odišla...akurát v tej terajšej sa nejakým zázrakom držím, aj keď sa mi tam nepáči (no..však som už 2x chcela dať výpoveď.. )
Chcela by som už nájsť niečo čo by ma bavilo a ostala by som tam už furt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nemala som sa dalej kam posunut a vadilo mi par veci, potrebovala som zmenu
Normálna práca, zároveň stále aktuálna, zanedlho 2,5 roka.
zatial som menila podla prace. niekde rok, niekde 2 mesiace, zalezalo, co to bolo za miesto.
dovody boli, ze som nikde nebola spokojna. hlavne ako junior som mala maly plat a ked chce clovek signifikantne zvysenie, tak je casto jedina cesta zmenit job. nemozem si pytat o 200 eur viac kazde 3 mesiace.
tu, kde som, som zatial najspokojnejsia a plat mi staci na vyzitie, takze je mozne, ze to bude prva praca, kde budem dlhsie.
ale tú istú letnú brigádu som mala od sedemnástich do dvadsiatich troch či tak nejak
Ja som taký menič mne stačí málo, aby som sa nasrala a odišla...akurát v tej terajšej sa nejakým zázrakom držím, aj keď sa mi tam nepáči (no..však som už 2x chcela dať výpoveď.. )
Chcela by som už nájsť niečo čo by ma bavilo a ostala by som tam už furt
V druhej 9 rokov a pokračujem
V tretej 7 rokov a pokračujem
V štvrtej 3 roky a pokračujem