No viac jak tých 5 určite nie, akurát raz asi rok a pol dozadu som mala TROJKU z diktátu, lebo som mala vraj NESPRÁVNE NAPÍSANÉ PÍSMENÁ. Akože malé vyzerali ako veľké niektoré a tak.. Podľa tej profesorky, čiže v strede slova som podľa nej mala veľké písmeno a to mi rátala ako chybu..
nerobim skoro ziadne chyby, najma nie v y a i, ked tak vynechavam ciarky, lebo tie neviem pisat. cize si po opraveni diktatu najdem chybicky niekde pridane, ked uz som ich nespravila sama..
najviac to bolo 5 - z môjho úplne prvého diktátu, bolo to ešte na prvom stupni, možno tak tretí ročník - pani učiteľka nám začala diktovať "Veľké a, dlhé malé e, mama..." a takéto podobné blbosti a ja som z toho bola taká vyoraná, že som nevedela ani jak sa volám
inak som mávala maximálne 2 chyby, z diktátu bola moja najhoršia známka vždy dvojka
Ale inak by ma zaujímalo ako učiteľky opravujú diktáty tým žabám z pokecu. či slovo awOYky berie komplexne ako jednu chybu, alebo si to rozloží na tie menšie, alebo sa iba chytí za hlavu a zavrie zošit.
V takom piatom, šiestom ročníku (na nižšie ročníky sa nepamätám, ale viac ako 5 to nebolo) som mávala tak jednu, dve chyby, ale od siedmeho vyššie som mala len raz jednu chybu a ostatné som mala bez chyby, čo je na to, že sme v každom ročníku písali sedem diktátov úžasné skóre
No a teraz sme dokopy písali tri diktáty - prvý som mala bez chyby, v druhom som mala dve chyby a v tomto poslednom jednu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Takže to bolo tak viac, ale dosť ma to poznačilo
inak som mávala maximálne 2 chyby, z diktátu bola moja najhoršia známka vždy dvojka
...a som zvedavá, koľko čiarok som dala teraz tam kde netreba, či vynechala tam kde treba.
(a keby niekto nahodou zle pochopil - nechcem tym povedat, ze v nazve tejto diskusie su chyby)
No a teraz sme dokopy písali tri diktáty - prvý som mala bez chyby, v druhom som mala dve chyby a v tomto poslednom jednu.
..kvak..