neviem, asi to bude nejak okolo 13 poldeci, ale neviem no.
rátala som si to dakedy dávno ale to už bolo dávno. teraz proste viem kedy mám dosť a je mi fajne a absolútne to nezáleží od toho, koľko som vypila ale od mojej fyzického a psychického stavu.
@1
ja nepijem vela ale prvy krat v zivote ked som sa opila, tak to bolo takto pred dvoma rokmi po maturite, ked sme mali s frajerom dvojmesacnu pauzu, co bola najvacsia chyba v zivote,ale to je iny pribeh a no ja som mala chut byt "rebel" tak sme sli s kamosmi si sadnut a ja som vsetko pila slamkou a zapijala som to pivom a neviem presne kolko som toho vypila ale davala som mixy ze hruska,vodka,jager, borovicka a taketo fujky,ale nepamätám si nič, ale chalani vraveli ze oni tolko nikdy v zivote nevypili,co ja vtedy.
ale taketo veci nie su na chvalenie veru, dost sa za seba hanbim. to bolo prvy posledny raz kedy som bola v takom stave, ze som bola az prilis mimo. fuj fuj. ale nevracala som ani nic, len mam okno.
a odvtedy pijem vino a nie vela.
proste. nemam rada, ked ludia vela piju,len tak, ako ja vtedy..
@lucia199513 na zaciatok staci neverit kazdej kravine co chlap povie len preto aby bol zaujimavy, ale v tomto pripade by som slovo "lepsi" nahradil slovom "jebnutejsi"
keď som mala 18, vypila som spolu s tikalokom polovicu tej fľaše nicolausky (on druhú) odvtedy sú to tri roky čo som okrem absinthu nič tvrdé nepila, fuj
Za večer ti neviem povedať, ale za hodinu viem veľmi dobre: 3,5 deci vodky zabrzdenej pol litrom piva a keďže som mala pocit , že to bolo malo tak som si za tým jebla este 3 deci červeného. O 10 min som grcala na WC....
za mojej chlastacskej ery som sa veru nesetril...vacsinu si sice nepamatam, ale spoluziaci mi prisahali, ze som raz vypil skoro celu flasu absinthu v priebehu necelej hodiny, ze som na stuzkovej exol pol litra vodky na uvitanie s kamaratom, ktory prisiel neskoro, lebo boli neprejazdne cesty a tak...
odvtedy uz ale nepijem skoro vobec...naposledy asi 3 mesiace dozadu, co mohlo byt tak 20-30 poldeci od osmej vecera do desiatej rana
suma sumaru, ked ma niekto moj metabolizmus a o 30 kil viac, tak je tych 54 pocas jednej noci celkom realne.
@antifunebracka Keď človek vypije 4l vody tak grcá. Ale negrcá preto, lebo mu je zle ale grcá preto, lebo jeho žalúdok sa "vyleje". A pochybujem, že by si exol 99% vodku a k tomu ešte 4l, čo je neskutočné množstvo..
@vladoko ja nescem byt zly, ale otrava kobaltom moze sposobit, ze ludia nerozoznaju sarkazmus...aspon tak to bolo v dr. housovi...nemas nahodou opotrebovane umele klby, alebo nieco take?
Uff, neviem, pili sme dosť, lialo sa do veľkých pohárov, všetci to pili na 4-6x, ja som to pila ako vodu ale nepočítala som, no 5 som vypila minimálne za tú hoďku a pol čo som sa tam zdržala
raz som bol ubytovaný v jednom hoteli kde bola svadba a videl som ako jeden opitý hosť prepadol cez zábradlie jedno poschodie takže ak pôjdem na svadbu niekedy tak si dám asi iba pár pohárov vína radšej
Pol litra liter ovšem záleží aj na druhu alkoholu. Lebo som mal aj taky večer že čisto borovička/pivo alebocaj taký kde len tatranský 62/72% a ten tatranský som začal decákmi lebo som musel dobiehať. Ach to mládí
@silviaaa ja som raz takvypil len zopar piv a asi flasu a pol vina a bol som opity a grcal som viac ako inokedy ked pijem cely vecer. kamarat zase raz vypil asi 3 vodky a potom cely vecer lezal pod zachodom a z poslednych sil ma prosil nech mu pomozem, ze mu je zle. nechapem, niekedy sa proste taketo chyby v matrixe stavaju
A kto si to ma pamatat? Viem, ze v bare co som najviac pil, tak to bol ucet na nejakych 9-10 piv, 4 absinthy, 5 tequil a 3 vodky.. Som peniaze uz dobre, ze ne z ponozky vytahoval A na chate som viem, ze vypil cca 3 a pol litra tvrdeho od prveho vecera, od rana druhy den az do netusim kedy
neviem, ked volakam idem a chcem aby som sa dokazala bavit s ludmi tak 1 liter vina davam, ked sa chcem aj zabavit tak 2 litre. tvrdeho ale neznesem vela za mladi ale kombinacie vodka plus whiskey a islo sa
mami prepac
Inac ja som na chatach za noc bezne napocital na ruke aj 20, 30 ciarok na ruke (jedna ciarka, poldeco), nechapem, preco by si mal vymyslat.. Osobne poznam ludi, co by toho zniesli viac
ja som nejaky divny pripad, cim som starsia, tym znesiem menej... za mladi sme pijavali tequilu aj gin aj fernety a nist extra, a teraz jednak uz tvrde nepijem, a este aj z toho vina som opita z dvoch poharov (cize dake 4 deci)
inac nikdy nepochopim, akym sposobom musi mat clovek poruseny mozog, aby mu posobilo na ego blahodarne to, ze vypil viac alkoholu ako niekto iny o____O
tym 54 jaqerom sa da uveriť v pripade že to boli 0,2 panáky,lebo ak by niekto vypil 2,5 litra (v prípade že by to boli 0,5) alebo aj 2 litre(v prípade že by to boli 0,4) tak by sa v lepšom prípade kvalitne dogrcal v horšom by skončil s intoxikáciou v nemocnici
@hetfield Poznal som zopar extremov, co dokazali liter a pol domacej vypit za jednu noc a sa ani nezgrcali, len volakde odpadli a o 2 hodky sa zobudili.. Kazdy organizmus alkohol inac zvlada
In South Africa, a man driving a Mercedes-Benz Vito light van containing 15 sheep, allegedly stolen from nearby farms, was arrested on December 22, 2010, near Queenstown in Eastern Cape. His blood had an alcohol content of 1.6 g/100 ml (1.6%). Also in the vehicle were five boys and a woman who were also arrested.
In 2013, on July 26 a 30-year-old man from Alfredówka, Poland, was found by Municipal Police Patrol from Nowa Dęba lying in the ditch along the road in Tarnowska Wola. At the hospital there was recorded that the man had 13.74 permille of alcohol in the blood (1.374%). The man survived.
In 1995, a man from Wrocław caused a car accident near his hometown. He had an alcohol content of 1.48% (14,8 permille) - he was tested five times but all results were the same. He died a few days later of injuries from the accident.
@antifunebracka ja som tiež svoj komentár bral tak z diagnostického hľadiska ale napísané to bolo vážne, tak ľudia nepochopili, že to bolo myslené len tak.. for fun ..
Neviem ako vy ale ja preferujem 3j boj pivo, víno a k tomu dáky alkohol nech to poriadne "splachuje" kebyže mam počítať koľko toho vypijem tak na druhý deň sa zbláznim asi, preto to nepočítam len slopem do vtedy, kým nemám dosť alebo ma proste nevypne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
a clovek moze zahlasit hocico, napriklad aj ze @jurito je homo a miluje foot fetish, to neznamena ale ze je to aj pravda ...
...(jurito je len homo)
ja tak 16-17 panakov som mohla, ale to uz bol extrem asi a ja fakt vela vydrzim
rátala som si to dakedy dávno ale to už bolo dávno. teraz proste viem kedy mám dosť a je mi fajne a absolútne to nezáleží od toho, koľko som vypila ale od mojej fyzického a psychického stavu.
ty kokos kazdy vie ako v tejto suvislosti bolo slovo lepsi pouzite co som mala napisat vykonnejsi? alebo ako som to mala nazvat?
ale raz som si dala jedno male pivo
a bola som z neho ozrata maximalne
vracala som a mala som strasne okno
namiesal mi niekto do toho nieco ci co?
ja nepijem vela ale prvy krat v zivote ked som sa opila, tak to bolo takto pred dvoma rokmi po maturite, ked sme mali s frajerom dvojmesacnu pauzu, co bola najvacsia chyba v zivote,ale to je iny pribeh a no ja som mala chut byt "rebel" tak sme sli s kamosmi si sadnut a ja som vsetko pila slamkou a zapijala som to pivom a neviem presne kolko som toho vypila ale davala som mixy ze hruska,vodka,jager, borovicka a taketo fujky,ale nepamätám si nič, ale chalani vraveli ze oni tolko nikdy v zivote nevypili,co ja vtedy.
ale taketo veci nie su na chvalenie veru, dost sa za seba hanbim. to bolo prvy posledny raz kedy som bola v takom stave, ze som bola az prilis mimo. fuj fuj. ale nevracala som ani nic, len mam okno.
a odvtedy pijem vino a nie vela.
proste. nemam rada, ked ludia vela piju,len tak, ako ja vtedy..
Mal som dosť...
odvtedy uz ale nepijem skoro vobec...naposledy asi 3 mesiace dozadu, co mohlo byt tak 20-30 poldeci od osmej vecera do desiatej rana
suma sumaru, ked ma niekto moj metabolizmus a o 30 kil viac, tak je tych 54 pocas jednej noci celkom realne.
by si sa zgrcal hneď
no hate
možno to ani nebola vodka
na svadbách sa síce zvykne dať zázračne vypiť viac a oni majú celkom prax, ale nechce sa mi to veriť aj tak
preboha šak 99% lieh nemôžeš ani obliznúť poriadne.
nejaký ten sedliacky rozum zapojiť občas.
Ale šak sa bavte, nikomu nezakazujem...
Vyskúšajte Alpský rum, ak ste opravdový draci.
Pán dedko aladin, vykotúľal túto tému.
Čo vypije to doleješ
toľko rezňov som pojedol, že som ani strieskany nebol, čo dokážem aj po 5 polecakoch
ale už nepijem, nie je s kým, nie sú prachy ani chuť... iba občas si dám tak hipstersky pohár whiskey, sem tam pár pív alebo nejaké to kvalitné vínko.
• 2 pivá
• 4 miešané drinky
neviem vybrať, čo z toho bolo najviac alkoholu :ehm:
mami prepac
inac nikdy nepochopim, akym sposobom musi mat clovek poruseny mozog, aby mu posobilo na ego blahodarne to, ze vypil viac alkoholu ako niekto iny o____O
In 2013, on July 26 a 30-year-old man from Alfredówka, Poland, was found by Municipal Police Patrol from Nowa Dęba lying in the ditch along the road in Tarnowska Wola. At the hospital there was recorded that the man had 13.74 permille of alcohol in the blood (1.374%). The man survived.
In 1995, a man from Wrocław caused a car accident near his hometown. He had an alcohol content of 1.48% (14,8 permille) - he was tested five times but all results were the same. He died a few days later of injuries from the accident.
Kedysi mi fajne jebalo