myslim, ze moje rande nie je o mavani bankoviek pred nosom.. takze zalezi podla toho kam s nou idem.. niekedy zaplati ona, niekedy ja, niekedy doplatime na seba atd...
je jedno kam idem, no vacsinou ked idem von, beriem so sebou tak 50 eur. pre istotu, aby som si mohla kupit aspon 2x2 deci ceveneho a mala z coho zaplatit taxi. no velakrat sa vratim aj tak s rovnakou sumou. a kolko planujem utratit? tak... ako chudobny student co najmenej. teda, nie zeby som si nedopriala za pohar vinka, ale zas ani vonku nenecham polovicu najomneho.
No zavisi kam a s kym idem, ale tak max 20 eur a malokedy sa z tej sumy nieco minie, ked uz, tak do tych 5 eur cca, aj to vacsinou len preto, ze mam ,,rande" ci stretko v BA, teda to ide na cestovne....
podla toho co... vecera - mam minimalne 50 "utratim" medzi 20 a 30 podla toho. Ale ja mam peniaze aj ked nejdem na rande.... clovek nikdy nevie co sa prihodi
Aj ked na druhej strane treba povedat - peniaze ktore nemas, nemozes ani utratit...
neviem, takmer nikdy nemam vlea penazi, a ked nemam peniaze, nejdem na rande ... alebo to zaplati priatel a ked inokedy mozem, tak platim ja, ale to sa bohuzial nestava az tak casto...
kedže mávame "rande" každy den.. niekedy aj niekolko krat do dna.. a este stale .. som aj dlhu dobu budem skolopovinna.. a mojich rodicov mam velmi rada.. sumy ako 20-30 eur na jedno rande nepripadaju do uvahy som rada ked som s nim, pochopte .. tu nejde o peniaze
Tak keď idem na rande, tak rátam s tým, že chalan je gentleman a zaplatí dáme nie? Ale žial bohu svet je plný chrapúňov, tak pre istotu takých 10 eur mám vždy pri sebe Aby nedošlo k trapasu...
Čo mám v peňaženke, to si beriem - výber z bankomatu to v prípade potreby istí... Aj tak nikdy neplánujem, koľko miniem... Zvyčajne mám so sebou všade aspoň 20 eur v hotovosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ich chňápe, randíš na mítingoch
Aj ked na druhej strane treba povedat - peniaze ktore nemas, nemozes ani utratit...
(v drobných mam vždy tak okolo dvoch eur, tie mám vždy naveky večné v peňaženke... kým ich neminiem.)