Idem do tábora na 10 dní.Koľko peňazí mám navrhnúť rodičom?Pôjdeme do Trenčína,budeme mať rozchod v Auparku,a bude tam bufet a bar s miešanými nealkolickými drinkami a ešte nejakè obchody so suvenírmi.Tak koľko?
mali by ste dostať info, koľko peňazí budete potrebovať, čo máte v cene a tak...a potom, ak si berieš nejaké vreckové a vieš, kam si berieš, tak porozmýšľaj, čo by si si chcela kúpiť, či aj nejaký suvenír, prípadne povedz rodičom program, oni ti povedia, koľko ti dajú
to musí byť dobre divný tábor .. a v TN je aupark? ... ani neviem ... BTW ja som bol 5 rokov dozadu tuším v tábore na týždeň dostal som 500 korún ktoré sa dali vedúce mu a stovku som mal pri sebe ... čiže 600 SK a stačilo mi takže si myslím že 20-30€ by ti malo stačiť
záleží od toho, čo si zvykneš kupovať na 10 dní a do trenčína ja by som si vzala tak 60€+ ale ja kupujem veľa debilín takže ak ty taká nesi tak ti stačí tak aj 20€
20 €, nevidím dôvod aby si pila miešane nealko drinky, sú drahé ako hovado, na take niečo maš čas po 18.-tke, nakoniec v tábore všetko dostanete, čo vám rodičia zaplatili ....filip
Ja som si kedysi brávala to táborov v zahraničí okolo 70€-100€, na Slovensku mi raz rodičia dali tisícku (ešte Sk) a druhýkrát 45€, ale to bol taký tábor úplne mimo miest, v prírode. A bolo to už dávnejšie, asi 3 roky dozadu. V podstate som to mala ale fuk, pretože sa mi vždy cca tých 30€ (SR)- 60€ zvýšilo.
Teraz by som si brala okolo 50€, pre istotu ako rezervu. Ale počítaj s tým, že to všetko neminieš, pokiaľ teda nenakupuješ blbosti.
zlate ked som chodila ja do taborov tak som mala so sebou nejaku, na teraz, smiesnu sumu 70sk... maximalne stovku a bola som spoko
podla mna tak 10e... krista šak o čom sú tábory? ... aby sme sa bavili s peniazmi? šak čo sme si zaplatili? a navyše decká sa vedia (ason vedeli) zabavit aj bez peňazí
Záleží čo budeš potrebovať kupovať v tábore, čo všetko je zahrnuté v cene tábora, aké sú tam ceny.. 10 dní je dosť... ja by som vypýtal od mamy 50e od otca 50e.. radšej mať pri sebe viac ako málo
fúúha, ja som vždy išla do tábora s veľkým obnosom (neviem ako to lepšie vyjadriť) ( a vlastne som bola v tábore len 2x, ale ked počítam aj nejaké iné školské výlety) a nikdy som neminula viac ako polovicu
ja som tusim v tabore peniaze ani nemal alebo mozno brat dostal pre oboch ale co ja viem my sme nic neriesili, sme chodili po lese, hrali strasidelne hry, hrali na gitarach dpc to do auparku idete co robit ?
ja riesim podobny problem akurat, ze s tym, ze su to moje peniaze, ku ktorym musim nejakym zahadnym sposobom prist, plus ja idem do Bristolu a nie Trencina
@tunidlo no mala, ja mam od nich prijem mizivy, ale zase ked som isla do skoly prirody/tabora/lyziarsky/na intrak kvoli socke, tak na mne nesetrili. nie je dobre, ked ma proste clovek malo a ja im vracam to, co mi zostane, cize pohodka. a 100 eur mi pride fajn, ked proste idu do nakupneho strediska.. je sice pravda, ze som si nepozrela jej vek, ale ja by som si vecer do mesta zasla na nejaky napoj, pochodila by som tam veci proste a minala by som, ved yolo
To som tu jediny, co fungoval v tabore z vlastnych penazi usetrenych pocas celeho roka z narodiek, velkej noci atd? Neni vam kokotno pytat od rodicov, hlavne ked vam zacvakali cely tabor?
@tommyhot keby som dostava peniaze za narodky,a velku noc,na vianoce,meniny.... tak by som si aj ten tabor zaplatila sama. Ale vzhladom nato ze posledne peniaze s ktorymi som mohla robit co som chcela bolo 10 eur co mi dala babka ked som mala 9 za vysvedcenie.Ked dostavam peniaze tak len na takuto prilezitost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale tak logicky keď chceš len ten drink a nejaky ten suvenir. 30 eur stači. Ešte možno aj donesieš.
10e ti staci..kofola za 1e a potom chod do obchodiku.."vsetko za 1e" a donesies kopec somarin
mali by ste dostať info, koľko peňazí budete potrebovať, čo máte v cene a tak...a potom, ak si berieš nejaké vreckové a vieš, kam si berieš, tak porozmýšľaj, čo by si si chcela kúpiť, či aj nejaký suvenír, prípadne povedz rodičom program, oni ti povedia, koľko ti dajú
Ja som si kedysi brávala to táborov v zahraničí okolo 70€-100€, na Slovensku mi raz rodičia dali tisícku (ešte Sk) a druhýkrát 45€, ale to bol taký tábor úplne mimo miest, v prírode. A bolo to už dávnejšie, asi 3 roky dozadu. V podstate som to mala ale fuk, pretože sa mi vždy cca tých 30€ (SR)- 60€ zvýšilo.
Teraz by som si brala okolo 50€, pre istotu ako rezervu. Ale počítaj s tým, že to všetko neminieš, pokiaľ teda nenakupuješ blbosti.
Uži si to tam.
podla mna tak 10e... krista šak o čom sú tábory? ... aby sme sa bavili s peniazmi? šak čo sme si zaplatili? a navyše decká sa vedia (ason vedeli) zabavit aj bez peňazí
(ach, kde sú tie časy, keď sa na tábory chodilo do prírody a nie do auparku...)
100?
Nemala si ty náhodou rodičov, ktorí neboli dvakrát nadšení, keď ti mali dať nejaké peniaze?
by som si vypýtala do 40€ max.
moderny tabor, plz kill meh !
ked tak rozmyslam, moj mesacny rozpocet je tak 25e a to zijem v bratislave
keď som ako 12ročná bola v tábore, nechodili sme po obchodoch a mala som na 10 dní 150korún.
Pričom v bratislavskom obchodnom centre sú všetky veci aspoň 5násobne drahšie, oproti takým trenčianskym, samozrejme.
toto je proste vreckove, ked som mimo nich, to mi vzdy davali preistotu viac, ako bolo treba
No veď to, preto sa trocha divím, keď sa ti zdá, že v Trenčíne nie je na čo míňať a tak.