@drejka a co je to za anketa ak nejde hlasovat objektivne? taketo typy ankiet musia mat vsetky moznosti, inak zbytocne vyvolavaju flame... a koniec koncov, je to podareny vtip, ber to s humorom
@drejka vravim, zalezi od typu ankety... sama dobre vies, ze jediny ciel tejto ankety bolo vyvolat flame a zbytocne hadky a ako johnysheek poznamenal, ber to ako preventivny krok adminov, takto to nemusia rovno zmazat
@sven jeb na nich, za par mesiacov nebude môcť polovica ľudí na Slovensku ani pľuť, lebo nebudú mať ani na vodu a žrádlo, už teraz a ani su neni tí zlepenci vo vláde sľubujú uťahovanie opaskov, však sú tí Slováci jebnutý s Radičkou na čele!
@milos111 Pohni rozumom a možno zistíš, že uťahovanie opaskov a šetrenie je nutné.
Aha, nie, pán je ficovolič, to s tým rozumom beriem s5.
Za základný, zdravý princíp ekonomiky považujem to, keď sa počas krízy, keď je ekonomika v prdeli uťahujú opasky a šetrí, je to logické, že sa vtedy nerozhadzuje.
Naopak, keď bude ekonomika v zdravom raste a všetko bude fajn, potom treba rozhadzovať a dopriať si.
Pravica žiaľbohu dostala republiku v dvoch obdobiach krízy kedy bolo uťahovanie opaskov nevyhnutné, prvý krát po Mečiarovi a druhý raz to bude nevyhnutné teraz po vláde Ficokokota a po kríze.
@pernik zlepenec vám neberiem a čo si sám nezarobím to nemám, politika je najväčšia špinavosť na obyvateľoch slovenska, tie opasky sme si už uťahovali za mečiara, fica a stále su tu sľuby a len sľuby a zas budú len sľuby, na zázraky neverím, vlastne som už prestal veriť v 15 rokoch som bol aj ja veľky oprimista, bodaj by si mal pravdu
Podľa mňa to celé zavisí od toho v akom vzťahu budú konzervativci (KDH) a liberáli (SaS). Treba si uvedomiť, že stačí, nech sa 5 ľudí dá kúpiť a prebehne k Ficovi (každý sa dá kúpiť) a zlepenec sa potopí ako Titanic. Majú to tažké, ale v podobnej situácii tu boli aj pravicové strany po "diktatúre" Mečiara a celkom to ustáli.
@pernik máš úplnú pravdu,ľavica je schopná všetkého aby sa ľuďom zapáčila a to aj nezmyselným rozhadzovaním.Ja sa len bojím že všetko stroskotá na KDH-koch aj s ich pojebanou Vatikánskou zmluvou a podobnými nezmyslami.
ako dlho vydrzi taka vlada??? do koalicie sa chce spojit SDKU+KDH+SaS+Most Híd.....nwm ale je to nejake divne zlozenie zoberte si ze su tam dve krestanske strany a tie sa chcu spojit s liberalmi.....KDH chce podpisat Vatikansku zmluvu...SaS chce co najviac sa odlucit od cirkvi ....jedine co maju spolocne je ze idu proti Ficovi....ale aj ked zostavai vladu tak sa podla mna na nijakom zakone nedohodnu lebo ich programy sa lisia v dost velkych odchylkach...nie je to dobry krok do buducnosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Záleží od použitého lepidla
to doplnenie moznosti.. genialita
na druhej strane vzhladom ku tomu, co tu @sven produkoval posledne dni ci tyzdne je doplnenie moznosti lepsim rozhodnutim ako zmazanie celej ankety
@drejka a co je to za anketa ak nejde hlasovat objektivne? taketo typy ankiet musia mat vsetky moznosti, inak zbytocne vyvolavaju flame... a koniec koncov, je to podareny vtip, ber to s humorom
inač podľa mňa by sme mali srať na to a nepisať tu, nehlasovať... podľa mňa jemu len o to ide... on sa chce len hadať, ja som to už asi pochopil
@sven tu mas song o tvojom idole a uz chod s nim do opozicie... a navzdy
mrtvy fico , dobry fico ...
a ano, vydrzi dlho
@waagbistritz69
@waagbistritz69 vravi ti nieco meno Dexter Holland ?
pozri na koment c.25 a potom sud, ze co je zlepenec
@tomas no 100 bodov
Aký Figeľ premiérom? ...
Však už majú pravicové strany aj nejaké dohody popodpisované a je úplne jasné, že premiérkou bude Radičová ...
Ale prečo sa ti zdá, že Figeľ by mal byť horším premiérom ako Fico?
Aha, nie, pán je ficovolič, to s tým rozumom beriem s5.
Za základný, zdravý princíp ekonomiky považujem to, keď sa počas krízy, keď je ekonomika v prdeli uťahujú opasky a šetrí, je to logické, že sa vtedy nerozhadzuje.
Naopak, keď bude ekonomika v zdravom raste a všetko bude fajn, potom treba rozhadzovať a dopriať si.
Pravica žiaľbohu dostala republiku v dvoch obdobiach krízy kedy bolo uťahovanie opaskov nevyhnutné, prvý krát po Mečiarovi a druhý raz to bude nevyhnutné teraz po vláde Ficokokota a po kríze.
Jedinci ako ty by si to mali uvedomiť.
mne sa tie oči už otvorili