Kolko razi ste stupili na klinec/triesku/sklo a ako to dopadlo?
Zaujima ma to lebo sa mi to deje aspon raz za rok, co je moctojemoc.Rovnako som jeden z tych slabochov co moc nema rad krv,takze vyberanie je super zazitok.Este teraz ma noha boli a neviem ci tam este nemam kusok skla alebo coho a to som na tostupilnedelu
Ono vlastne ale cudzi objekt v nohe telo odstrani nie?
Lebo sa mi nezda ze by mi tam malo daco ostat, neboli to az tak uplne , len horsie ze som neni schopny v robote behat a tuna su na pnki haklivi v sklade.
Tak si chcem polezat uz len dnes a vari to bude lepsie...
Nedávno som si vytiahol sklo z nohy ktoré mi tam zarástlo...ešte mám dáke kúsočky broku v ruke. Ps: ak budete niekedy držať sklenenú fľašu v ruke do ktorej sa ide strieľať zo vzduchovky držte ju čo najďalej od hlavy zažil som kadečo cez klince v nohe, síru zo zapalky v oku na narodeniny,zapečený cín v ruke, triesku pod nechtom a kadejaké mňamky
Ked som bola mala, boli sme na chate pri jazere a chytali sme tam ryby. Upozornili ma, ze si mam davat pozor a radsej nechodit bosa, pretoze je na clne klinec, co trci, tak aby som nan nestupila. Hned ako to dopovedali, prepichla som si nohu ale vsetko ok
keď som bola malá stúpila som na klinec, nejako sa to zahojilo a ešte sa mi stalo, že som v priehrade stúpila na obrovskú zhrdzavenú konzervu, ale to som pila, tak mi to bolo jedno a tiež sa to nejako zahojilo
raz som skocila na klinec, nastastie to bolo tak nakriz a zarylo sa to nie uplne....aj napriek tomu to bolelo a nakoniec ma neminula tetanovka, co skoncilo opuchom ruky a teplotou na 1den oh sweet memories
Asi pol roka dozadu som ráno normálne vstal ako vždy a išiel som do kúpeľne... A len cítim nepríjemné teplo na bosej nohe od spodku, pozrem sa na zem a za mnou krv na zemi, rýchlo dám nohu nad vaňu a pozrem sa, črepina zo šálky v nohe... Umyl som nohu, dal náplasť keď prestalo tiecť, a pokračoval.
choď na rentgen, potom ti to chirurg vyberie a máš pokoj, takto ti to môže hnisať, zápal a zbytočné komplikácie...
a proti bolesti ti pichne injekciu, nebudeš nič cítiť...
@willbebetter No brigádujem na stavbe napríklad alebo keď doma niečo robím, potom keď sa robia hlúposti tak to kadejako dopadne ale ako už si dávam dosť pozor
V case ked sa 13-rocne decka hrali na stavbach a podobne , tak som skocil na doaku s klincom, prebilo mi to nohu... Vytiahol som nohu a behal dalej....
A co robia dnesne 13-rocne decka, maju hlavu v mobile...
Keď som bola malá, tak som stúpila na rozbitu fľašu (asi tri centimetre hlboká rána) a asi po roku som stúpila na ihlu aj s nitkou ale od vtedy sa mi to nestalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lebo sa mi nezda ze by mi tam malo daco ostat, neboli to az tak uplne , len horsie ze som neni schopny v robote behat a tuna su na pnki haklivi v sklade.
Tak si chcem polezat uz len dnes a vari to bude lepsie...
raz som skocila na klinec, nastastie to bolo tak nakriz a zarylo sa to nie uplne....aj napriek tomu to bolelo a nakoniec ma neminula tetanovka, co skoncilo opuchom ruky a teplotou na 1den oh sweet memories
a proti bolesti ti pichne injekciu, nebudeš nič cítiť...
A ešte som na vinici dačo kopal a prenášal odpad, a na druhý deň som si z tej kože medzi palcom a ukazovákom na ruke vybral malú črepinu skla.
lebo na klince ani podobné som tuším nestúpila
A co robia dnesne 13-rocne decka, maju hlavu v mobile...
Skočil som na hrdzavý klinec, ranu som vypláchol Alpou a som tu...