@zajkousko no neviem , podla sveteho pisma ma trvať vláda antikrista 4 roky ,to znamena ze uz tento rok by nas musela čakat vojna , hladomor ,choroby a všetko ostatne
@zajkousko bud v klude neprisiel som vyrivat dnes som plny mieru a pokoja a odpustam ti to zlo ktore si napachal v diskusii "zahady biblie"... ak ma prist koniec sveta tak nech pride co sa musi stat tak nech sa stane :letim:
ja som pripraveny
@zajkousko MIER... Čo bolo to bolo. Začal som teraz počúvať takú kresťanskú rockovú kapelu a veľmi som si ju obľubil aj napriek tomu že majú aj pesničku ktorá vedie k Ježišovy Kristovy ale aj tak sa mi ich tvorba veľmi páči pretože tie texty sú super a spracované tak že som našiel niečo poztívne na tom kresťanstve ak chceš môžem ti poslať LINK a možno ťa aj k niečomu inšpirujú hrajú Alternativ Rock, Industrial a v ich starších albach mali aj trochu Nu-Metalu. Taka propagácia kresťánstva aku robia oni mi vôbec nevadí...
Sorry za tak hnusnú gramatiku....
som rád a teší ma že pomaličky aj na birdzi ľudia spoznávajú Boha aj cestou piesni...
kiež by si všetci uvedomili, že prijať Ježiša do svojho srdca znamená ľahšie znášať dnešný ťažký život.....
dáva človeku silu odolávať pokušeniam činiť zlé skutky, učí človeka k pokore, láske a čo je najdôležitejšie pripravuje človeka na stretnutie s Ježišom Kristom, ktorý je bránou do večného života....
@zajkousko aby si si nahodou nemyslel ze som ti poslal nejaky virus tak ti napisem nazov ich kapely a moj oblubeny song od nich...
Skillet-Believe je to fakt pekny song....
Oni nerobia piesne len a len na krestansku temu. pri ich piesnach sa citim velmi dobre aj napriek tomu ze ten spevak ma v niektorych pesnickach taky surovy hlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potom nastane nova zem a nové nebo...
a však nevidíš čo sa deje vo svete?..
3. svet. vojna príde nečakane, bude veľmi krátka, ale zato zdrvujúca, zahyňú milióny ľudí...
pre nič za nič som ťa nezablokoval, ty chudák
ja som pripraveny
ja ti odpúšťam tie pripečené príspevky
Sorry za tak hnusnú gramatiku....
som rád a teší ma že pomaličky aj na birdzi ľudia spoznávajú Boha aj cestou piesni...
kiež by si všetci uvedomili, že prijať Ježiša do svojho srdca znamená ľahšie znášať dnešný ťažký život.....
dáva človeku silu odolávať pokušeniam činiť zlé skutky, učí človeka k pokore, láske a čo je najdôležitejšie pripravuje človeka na stretnutie s Ježišom Kristom, ktorý je bránou do večného života....
Nech ti žehná všemohúci Boh†
budem rád ak mi pošleš nejaký ten link
Skillet-Believe je to fakt pekny song....
Oni nerobia piesne len a len na krestansku temu. pri ich piesnach sa citim velmi dobre aj napriek tomu ze ten spevak ma v niektorych pesnickach taky surovy hlas