Ak dobre rátam, tak 3,5 roka a nový plánujem až keď tento doslúži.... (alebo keď nebudem vedieť čo s peniazmi a budem mať akútnu potrebu používať software, na ktorý mi tento notebook nebude stačiť... (ale skôr to vidím na tú prvú možnosť, než na tú druhú)
Mala som asi 4 roky jeden notebook. Skončil katastrofálne pretože mama s nechtom rozryla obrazovku, ja som ho prehriala s lampou a vypadávali mi dve tlačítka Teraz mám nový asi dva mesiace a som šťastná pretože je to úžasný notebook
Moj ma 1rok, notebooky vymienam automaticky po 2 rokoch... Takze este rok budem fungovat na Asuse 2ghz dvojadrak 4gb ram 250gb disk + 320gb externac 512mb grafika a externy 22 lcd zatial staci... Ale po roku ked ho vymenim to bude minimalne 4jadro
už skoro rok a koncom leta som chcel presedlať na Alienware m14x ale akosi sa nepodarila brigáda takže na intráku si zasa neužijem grafiku niektorých hier
ja mam pocitac mam ho , pozor , 6 rokov ale vzlada veci ktore na nom potrebujem robit , cize postacuje pockam kym mu nieco zhori , proste ked sa na nom nieco dojebe ale nemam v plane moc kupovat novy , kym sluzi tak si ho necham prachy setrim na ine veci
Na začiatku prázdnin mal dva roky: batéria je úplne mimo, ale má nový ventilátor a nový HDD, tak dúfam, že ešte vydrží aspoň ďalšie dva roky a potom si kúpim nový - tentokrát snáď už za vlastné.
Tieto Vianoce to budú tri roky a už je pomalý, má vylomených pár tlačítok (človek ich chce vyčistiť a oni sa už nedajú dať naspäť .____.), dve mi nereagujú.. ale môžem sa rozlúčiť s tým že by som dostal nový, skorej si vypýtam nejaký netbook do 200 euro alebo tablet ak nájdem. Ale že to aj dostanem si nemyslím.
ja ho mam 9 mesiacov a stale fici, len sa coraz viac prehrieva, preto som mu musel dokupit chladiacu podlozku.. davam mu rok a pol a potom si kupim novy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» datacomp.sk/hp-probook-4535...
4 jadrá, 4gb ram, 640gb pamäť, dualná grafika a obsaduje už aj 3.0 usb... zažila som práve orgazmus
ja mám asi 3/4 roka Asus n53jn SX030V
» www.hdmarket.sk/windows-7-4/not...
ja som ho vtedy kúpil za 856 € z datacompu
No na 18ku by som si rada kúpila.
preto radšej chodím na normálny comp
Odišla zvukova karta...
Už ani obrazovka nešla...
Tak mám teraz asi 3 mesiace nový.