Ak by ste mali mať na náhrobnom kameni vytesaných miesto "rokov, koľko ste sa dožili" roky (mesiace, týždne, dni) ktoré ste prežili šťastní, koľko rokov by ste mali ak by ste dnes zomreli?
detstvo, plus skoro vsetkych chvile s kamosmi, plus skoro vsetky chvile s priatelkou... cize musim povedat, ze takmer moj vek... aj ked sa mi to na prvy pohlad nezda...
no nesernime si, mala som pekný život...stala sa mi hromada svinstiev, v čistom čase pekne dlhý čas útrap, ale strechu nad hlavou mám, teplé jedlo tiež, aj kamarátov, čo ma sprdnú, keď som príliš zdepkovaná, v žiadnom prípade by som svoj život nevidela negatívne...
radšej zabijem čas hľadaním fajn vecí v na nič dňoch, ako by som si mala sedieť v kúte a mrmlať ako ma všetci nenávidia a ako mi nič nejde...
stastna som uz len preto, lebo mozem relativne slobodne zit, bez nejakych zavanznych vad a ochorenia..a v podstate mozem robit vsetko cos a mi zachce..takkze doposial bolo mojich stastnych chvil celych 20 rokov aj 11 mesiacov
no nwm mozno ako decko chvilu a v poslednych rokoch som stastny tak raz za rok alebo aj vobec ( take stastie ze si napr.: pozrem komediu a zasmejem sa nepovazujem za stastie ) no takze doopy mozno par dni ani to nee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
No...a tak si myslím, že u mňa je to určite aspoň 20 dobrých, šťastných rokov a hlavne viem, že za posledných 7 dní sa to číslo určite zvýšilo o 7.
radšej zabijem čas hľadaním fajn vecí v na nič dňoch, ako by som si mala sedieť v kúte a mrmlať ako ma všetci nenávidia a ako mi nič nejde...