Keďže mám v priemere 2 skúšky za týždeň... Robím to tak, že si predmety rozdelím podľa dôležitosti a potom tie náročnejšie sa učím na úkor tých menej náročných. (Inak sa nedá). Na najťažšie skúšky potrebujem aspoň 6 dní. Ale sú aj také skúšky, na ktoré sa vôbec neučím (Také, kde sa učiteľ tvári, že nevidí ako 60 ľudí opisuje). Inak som rada, keď mám na učenie také 3-4 dni.
Záleží aj od školy aj od predmetu...napríklad taká VŠ bezpečnostného manažmentu tak čo mi hovoril kamoš čo tam chodí tak takých 5 hodín na B U mňa na FEI TUKE také Základy automatického riadenia aj 7 dní je málo a na Aplikácie OS v manažmente budú stačiť aj 2 dni
v priemere taký ten týždeň. keď som sa v prváku učila povinné predmety, tak som mala na jeden predmet 4 dni a na ďalšie 2 pekne po 6 dní. ale je to prudko individuálne.
napríklad teraz na správne právo to bude viac ako týždeň a aj to je málo.
učím sa keď píšem ťaháky a spolieham na tímovú prácu...ale keď je to nevyhnutne potrebné sa aj poctivo učím, neviem koľko hodín či dní, nestopujem to...čítam, píšem, hovorím až keď z toho nejdem zošalieť
záleží od predmetu. ale keďže na mnohé predmety musím porobiť aj iné veci ako len skúška (odovzdať recenzie/eseje/rešerše či iné voloviny), tak sa to celkom aj ťahá.
ale neviem si predstaviť, že by som každému predmetu venovala viac ako týždeň, keďže mám 12 predmetov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
su predmety ktore sa musim ucit skoro tyzden, a niektore sa ucim aj den.
napríklad teraz na správne právo to bude viac ako týždeň a aj to je málo.
ale neviem si predstaviť, že by som každému predmetu venovala viac ako týždeň, keďže mám 12 predmetov