@johnysheek ja sa snazim drzat toho, co vravi Svetova zdravotnicka organizacia (ak to stale vravi - to som pocul uz danvo, mozno zmenili nazor), ze clovek by mal zjest max. 4 vajcia tyzdenne, resp 10 vajec tyzdenne, ak pocitame vsetky vajcia vobec - vo vsetkych potravinach, co zje. ale niekedy aj prekrocim no....obvykle ale vajcia jem len raz do tyzdna (a su aj tyzdne, ked vobec) a to vacsinou 4.
@pubertslatinocelny aha.. to ani neviem.. asi by som mal pravidelnejsie citavat bulletin WHO .. (len sa bojim ze zistim, ze jem prilis malo (celkovo nie jednotlivych veci)
@pubertslatinocelny@12 Možno to už zmenili, lebo minule som sa zase dopočul že schvaľujú vegánstvo ako plnohodnotný výživový program, tak s tým sa to trochen neguje Ale vidím že vyhláseniami WHO, skutočnými alebo nie, sa oháňa fajne Inak trochu ich kredit v mojich očiach klesol keď som sa dozvedel že od 1977 až do 1991 bola homosexualita oficiálne považovaná za duševnú chorobu, lol?
fuu riadne vela...ked si zoberes ze kazde rano 1 na ranajky, niekedy aj prazenica...a potom k spenatu zvyknem, a k plnenej paprike...a samozrejme kadejake omelety a taak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja by som dal.. podla toho kolko ich je v chladnicke
@johnysheek ja sa snazim drzat toho, co vravi Svetova zdravotnicka organizacia (ak to stale vravi - to som pocul uz danvo, mozno zmenili nazor), ze clovek by mal zjest max. 4 vajcia tyzdenne, resp 10 vajec tyzdenne, ak pocitame vsetky vajcia vobec - vo vsetkych potravinach, co zje. ale niekedy aj prekrocim no....obvykle ale vajcia jem len raz do tyzdna (a su aj tyzdne, ked vobec) a to vacsinou 4.
dost vela, bez vajec to u mna nejde
Casto si robim na ranajky prazenicu z 3 vajec (aj 3x do tyzdna) a este si robievam vajicka jednotlivo, k hriankam a tak.