taakze dala som sa do kopy so svojim chalanom vcera...cez internet...poznali sme sa uz predtym..nie dlho...boli sme len par krat vonku...jeho najlepsia kamaratka nam dava 2 tyzdne...co si myslite vy??
A ako preboha mame vediet, ako dlho vam to vydrzi?!...a cez net...to akoze po nete sa ta spytal, ze ci s nim chces chodit, ci jako? To ti ani nedokazal do oci povedat...ccc...
A aby som odpovedala teda na otazku...davam vam tyzden, mozno menej...
Ach az teraz kukam ze to neni ta Kleo ktoru som cakal. Nastastie, lebo ta (zo zlatych moraviec) by takuto kktinu v zivote nezalozila, lebo ma rozum.. Fuuf to mi odlahlo...
no ja som sa so svojou priatelkou zoznamil tiez cez net a sme spolu uz pol roka a vobec myslim ze normalne by sme sa asi nenasli, mame pekny vztah a dufame ze to vydrzi hodne dlho
ja si myslim ze ked ta jeho najlepsia kamaratka hovori ze vam to vydrzi tak 2 tyzdne, tak potom vam asi moc nepraje a posobi to tak, ako by si zelala, aby ste boli spolu len 2 tyzdne. Ona neziarli nahodou, ked je taka skepticka?
Ja v laske moc stastie nemam..tak maximalne mesiac...nikto so mnou dlhsie nevydrzaL ...ale terza mam vazny vztah skoro uz mesiac a zatial to vyzera byt na dobrej ceste, takze...
ahoj.si prekrásna, takze ak je ten chalan normalny a budete ten vztah mysliet vázne, vydrzite spolu do smrti. musis tomu verit, a podla svojej viery konat.
ja som este s nikym nechodil, čo neznamená, ze neviem co majú mladí robit, aby si lásku nepustili od tela. milujte sa navzájom, ako Boh miloval vás.a aj miluje.vela stastia.
ja som tiez spoznala chalana cez net, super sme si rozumeli a zacinala som ho mat fakt rada, aj sme sa stretli ale kedze bol z dost daleka, tak som to ukoncila. A zatial moj najdlhsi vztah bol 5 mesiacov.
A k tebe, neviem, kolko vam to vydrzi, lebo ako tu uz bolo spomenute nepoznam vas, ale poznam viacerych ktorí sa spoznali cez net a klape im to uz velmi dlho.
Tommyhot: vies on nechce pipku ale normalne dievca..aspon myslim..a takeho chalana nestretnes na kazdom kroku ktory vyzera slusne aj sa sprava normaalne
A to chces povedat ze chalanovi, ktory nechodi do kostola, netrepe picoviny o cirkvy, nevysedava v kostole a hresi, nemozes hned verit?
Ja som presne taky, ale za to mozem s kludnym svedomim povedat ze som 100% verny a uz sa vela krat stalo ze som mohol podviest a neviem co a nespravil som to lebo to jednoducho neuznavam..
Ide len o to urcit si nejake priority a viera s tym nema absolutne nic..
A napriklad ja, som relativne neslusny, egoista, ziadna ucta k starsim, namysleny, da sa povedat ze spina charakter, ale vsetky moje kamaratky sa cuduju ze som az tak moc verny a nikdy som nepodviedol.. A ani neplanujem.. Takze to ci je clovek verny nezalezi od toho ci je slusny a chodi do kostola..
hmmm.... najdlhsie som s niekym chodila skoro pol roka... a je to skor zazrak alebo nahoda... uprimne povedane cudujem sa chalanom co so mnou vydrzia ale vam nech to vydrzi dlho...dlzim Ti prsty Kleo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A aby som odpovedala teda na otazku...davam vam tyzden, mozno menej...
Ty sa pýtas nás , co si myslíme ako dlho ti vydrzi vztah?
Tak dievca,zajtra sa s tebou urcite rozíde...
To nemas vlastný úsudok? Ty sa s nim rozhodla kvoli niecomu chodit nie mi...tak sa pýtaj samej seba a prestan vypisovat somariny...peace
Moj najdlhsi vztah este stale trva disappointed:rok )
ja som este s nikym nechodil, čo neznamená, ze neviem co majú mladí robit, aby si lásku nepustili od tela. milujte sa navzájom, ako Boh miloval vás.a aj miluje.vela stastia.
A k tebe, neviem, kolko vam to vydrzi, lebo ako tu uz bolo spomenute nepoznam vas, ale poznam viacerych ktorí sa spoznali cez net a klape im to uz velmi dlho.
Budem drzat palce, vela stastia
Ja som presne taky, ale za to mozem s kludnym svedomim povedat ze som 100% verny a uz sa vela krat stalo ze som mohol podviest a neviem co a nespravil som to lebo to jednoducho neuznavam..
Ide len o to urcit si nejake priority a viera s tym nema absolutne nic..
nehovorim ze ty nie si alebo ze su verni len ludia co veria...ale hned poznas ze je slusny
A napriklad ja, som relativne neslusny, egoista, ziadna ucta k starsim, namysleny, da sa povedat ze spina charakter, ale vsetky moje kamaratky sa cuduju ze som az tak moc verny a nikdy som nepodviedol.. A ani neplanujem.. Takze to ci je clovek verny nezalezi od toho ci je slusny a chodi do kostola..
a moja ex, tak ta mala uz niekolko vztahov, najkratsi jej trval 3 mesiace a najdlhsi (okrem nasho) 8 mesiacov.