@mm47 no, co uz... povolanie "ucitel" je diagnoza sama za seba... a studenti filologie tiez uz musia byt infikovany... (dufam, ze som neurazil ziadneho studenta filologie, nemyslel som nikoho osobne... )
@mm47 vidim ze si ani trochu nepochopil zmysel bgp ale pises o tom ako by si vedel.. najprv pochop a potom kritizuj.. je krasne kritizovat a nevediet..
ten blog i s diskusiou pod nim tam je stale.. tak citaj a chap.. a verim ze mas tolko v hlave aby si pochopil
@mielikki ts... Ja by som sa o toho môjho v živote nedelila, ale idem ho zoznámiť s imaginárnym priateľom mojej kamarátky, Boh vie, či si budú rozumieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
TO si vymysleli ty ""mudrci"" co risia gramatiku pri kazdej teme v 200 komentaroch a povodna tema je fuc
Veľa ľudí tu ešte nemalo nijakého partnera, nieto ešte toho pravého aby si tou pravosťou mohli byť istí...
to ze niekto rozobera v teme gramatiku az zanikne samotna tema neznamena ze patri do BGP a uz vobec ze o to ide BGP
a ono niektore temy su fakt tak .. ako by som to nazval.. prizemne.. ze i ta "hadka o gramatiku" pozdvihne ich uroven.. a vyriesi viac..
Kolkym ludom ste pomohli? kolko ludi aspon trosku zaujima vasa rada ze to... sa pise s I/Y? kolky si to zapamataju?
A kolky sa skor na vas naseru zato ze och opravujete?
ten blog i s diskusiou pod nim tam je stale.. tak citaj a chap.. a verim ze mas tolko v hlave aby si pochopil
Koniec koncov, takí sú najlepší
Ale deliť sa... V jeho prípade som dooosť sebecká
Ja aj keby sa sťažovať chcem, tak nemám na čo :´(
Myslím, že lepší ani nemôže byť