Najviac som vážila 67, to som bola rozkysnuta ako knedľa.... Najmenej som mala 60, keď som intenzívne cvičila a teraz mám 62, ale chcem ísť pod tých 60
@azizi Wow, ja som pri takmer rovnakej vyske (178) vazila najmenej 60, co si pamätam. S tym cislom s bola vtedy spokojna, ale moje telo nebolo. Teraz sa nevazim, ale odhadom mam urcite tak o 5-10 kg viac a sice by som teoreticky rada bola chudsia, ale nic pre to nerobim
Mám 168cm. Naviac som mal cca 65kg, najmenej 49kg.
Teraz mám 54kg a myslím, že som teraz tak celkom v poriadku tých 65kilo bolo veľa a 49 žalostne málo.
@torpedo08 Nahodou ty vyzeráš uplne v pohode ...Ale si predstav, ze by si meral len o 5 cm menej a vážil len rovných 43 :/ ...ako ja uz niekoľko krát. Teraz mam o 13 kg viac a stale si pripadám chuda ehm
72-62. aktualne 62 ked pol dna nepijem a nejem neviem co sa berie ako realna vaha, rano ukazuje 62,5-64,5 podla toho ci mi minulu noc jeblo a ladoval som alebo nie
Ani nahodou nevyzeram v pohode no to si mala velmi zle tych 43 pri takej vyske hlavne ale 56 je uz celkom fajn este ale take 4 kila hore a budes uplne super
Najviac som mal 128, najmenej asi 92?
Teraz mám dlhodobo cca 95, skáče mi to tak 2kg +- počas roka (spriemerovane, 2% hmotnosti sa mi hýbu hore/dole aj počas dňa keď sa riadne nažeriem alebo vy... )
172 cm asi
Najmenej 58, najviac 75.
Mojmu telu bolo ovela lepsie pri tej hornej hranici nez pri tej spodnej a aj som stale ovela blizsie tomu druhemu cislu ale vobec mi to neva nejak. Idealne by som mala tak o 3 kila menej, ale moj ultimatny ciel je viac svalov menej tuku, nie nejaka konkretna vaha.
180cm... v ranej mladosti som vazila okolo 50kg..bola som hrooozne chuda.ptm som postupne pribrala na 67-68kg...ptm zase schudla 10kg a teraz sa uz nejakych 5 rokov drzim na 60, ale chcela by som pribrat nejake 3kila este
Najmenej 44kg, bola som s tým spokojná, aj keď mi hovorili že už som jak anorektička. Najviac 70, minulý rok, mala som okolo 68 ale raz to stúplo až na 70ku. Teraz mám niečo pod 60, som spokojná, ale rada by som ešte schudla.
Mám 168cm, najviac som vážila asi pred dvomi rokmi, cca 65, najmenej približne štyri roky dozadu tak 52.. teraz som sa dlho nevážila, ale tipujem tak 58 čo si pamätám naposledy
@burn to mas uplne super váhu podla mna ...Ako u mna je to dane asi najma geneticky a metabolizmom, lebo aj rodičia boli velmi stihli, mama doslova chuda tiez. Ja som bola velmi chuda uz od 4 rokov. Po 25-tke som sa začala velmi snažiť pribrať, jedla som obrovské porcie plne sacharidov niekoľko krát denne, medzi tym nutridrinky a nic, ani kilo. Stále som vážila rovnych 46. Vždy ked mam ale psychicky zle obdobie, tak takmer nic nedokážem zjest aj niekoľko tyzdnov (jednoducho to nejde) a vtedy som vždy schudla na tých 43 :/ Posledný rok ale beriem lieky, ktorých vedlajsim ucinkom je aj priberanie a priberám aj ked jem len tak 1-2x denne, to som predtým mohla len snivat. Ale tiez som mala za tento rok take obdobia, kedy som nedokázala nic zjest, tak som sa asi 2x dostala na 47. Je to ale aj tak neuveritelne, predtým som vyskúšala všetky mozne doplnky na priberanie a nic nezaberalo. Teraz ked začnem aspon malinko jest, tak hned priberám. Ale to bude asi tym, ze tie doplnky mali len zvyšovať chuť k jedlu, takže jasne, ze to nemohlo fungovat... Odhliadnuc od toho, ze mi chuť k jedlu absolútne nezvysovali.
Takže môj prvý ciel je pribrať este 1kg do môjho maxima (56), potom do takého uz celkom optima (58) a potom ak by sa podarilo na 60, aby som mala nejakú rezervu, keby nieč Ale neviem, či sa to podari, je to taky môj celozivotny boj a to uz mam 32 rokov. ...Naposledy som vážila 43 pred 2 rokmi.
No vážila som metrák dvadsať, potom schudla na cca 65-67, držala to 4 roky, minulý rok aj vlastnou žravosťou ale aj liekmi pribrala 10, takže idem to znova stláčať dole trochu.
177cm, najviac som mala cca 90. Najmenej 58. Teraz mam okolo 65-70 a som z tým ok. Akože kebyže mam 50kg tak sa nesťažujem ale v podstate niesom ochotná dať do toho žiadnu energiu takže si kľudne žijem takto
Vyska 168cm
Najmenej asi 50kg, neviem kedy som prestal rast..
Najviac cez 80kg.
Aktualne 68kg.
Spokojnost moze byt aj pri 50kg, aj pri 80kg... Ale pokial tam su cm na bruchu, tak to bude stale nespokojnost. Cm na bruchu sa chcem zbavit
Ja neviem, mam ratat tehotenskú vahu? To som mala o 14 kg viac nez teraz.
Mimo ale tehotenstva som mala rozmedzie 50-56 kg, vacsinou tak 54 kg. Teraz mam 51 kg ale to podľa mna nebude dlho udržateľné + mam malo svalov.
ja som zazila dost traumu a tesne potom som šla na medinu (= same sedenie) a vtedy som sa postavila na vahu a nemohla som uverit vlastnym očiam... 69 kg.. proste brutal
Pred pár rokmi sa mi z dôvodu liečby kortikosteroidmi podarilo pribrať 16kg za ani nie mesiac a pól (nabrať vodu)
Chudla som viac než rok, teraz je to ešte stále, nie take ako to ma byť. No ale pracujem na sebe, aby som opäť išla po 60kg
hmm, na strednej som mal asi 56 ale je mozne, ze som bol nizsi o trochu. A uz v dospelosti som mal najviac asi 78/79. Aktualne cca 73/4, ale najlepsie som sa citil pri 68-72.
@azizi To je smutne, ako kazda chceme to, co nemame. Ja som sa kedysi hrozne snazila chudnut, chcela by som sa vtedy dostat aj na tych 50 kg pri svojej vyske, ale k tomu nedoslo. Nastastie. Teraz uz mam na to rozumnejsi nahlad a viem, ze by to nebolo zdrave. Ale keby sa dalo, hned by som ti poslala 5 kg Takto aspon drzim palce, nech sa ti to podari a nech sa citis spokojne vo svojom tele
168 cm. Pf, 58 - 66/68 (tento údaj si úplne presne nepamätám) ? Tých 58 bol extrém počas cestovania, dostal som sračky a celkovo boli aj dni, že samotný príjem bol veľmi nízky. 66/68 som mal raz v živote aj to len veľmi krátko, to bolo myslím obdobie Vianoc z pred asi 10 rokov. Inak sa držím 61 - 63 už strašne dlhé roky.
najmenej 47 kg a najviac asi 66-67 kg. neviem koľko mám presne teraz (odhadujem tak približne 65 kg) a najlepšie som sa cítila pri váhe cca 60-62 kg dajme tomu. aj keď tie čísla niekedy skresľujú a skôr sa riadim pocitovo a tým ako mi sedí oblečenie, než číslom na váhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Môžete aj pridať, koľko vazite aktualne, alebo s ktorou váhou ste boli najspokojnejsi. Ďakujem
Najspokojnejsia som bola s vahou 56, teraz vazim 55 a chcem sa dostať aspon na 58.
Výšku mam 179.
Si pripadám, akoby som nejaký dotazník vyplnala
Teraz mám 54kg a myslím, že som teraz tak celkom v poriadku tých 65kilo bolo veľa a 49 žalostne málo.
najviac mi vyhovovalo 50, teraz mám 55 a chcem sa dostať späť na 50
To bola aj moja najvyššia váha ever.
Pred pár rokmi som vážila od svojej terajšej váhy menej o 3-4 kilá, ale príde mi, že teraz vyzerám lepšie
Najviac som mal 128, najmenej asi 92?
Teraz mám dlhodobo cca 95, skáče mi to tak 2kg +- počas roka (spriemerovane, 2% hmotnosti sa mi hýbu hore/dole aj počas dňa keď sa riadne nažeriem alebo vy... )
Najmenej 58, najviac 75.
Mojmu telu bolo ovela lepsie pri tej hornej hranici nez pri tej spodnej a aj som stale ovela blizsie tomu druhemu cislu ale vobec mi to neva nejak. Idealne by som mala tak o 3 kila menej, ale moj ultimatny ciel je viac svalov menej tuku, nie nejaka konkretna vaha.
A mával som okolo 59kg a teraz mam 72kg
odkedy som sa prvy raz vazil tak ze si to pamatam, tak sa moja vaha nikdy nedostala mimo rozmedzia 56-62
Najmenej neviem, nejakých 45? Nepamätám si presne, proste máličko.
Najviac asi zhruba 54, čo bola do značnej miery voda a trvalo to len pár dní
Dávno som sa nevážila, ale zvyknem fluktuovať tak 52-53, ale neprekvapilo by ma, ak je to teraz viac
A vo všeobecnosti som teraz so sebou viac spokojná, ako keď som mala pod 50
26 presne.
Takže môj prvý ciel je pribrať este 1kg do môjho maxima (56), potom do takého uz celkom optima (58) a potom ak by sa podarilo na 60, aby som mala nejakú rezervu, keby nieč Ale neviem, či sa to podari, je to taky môj celozivotny boj a to uz mam 32 rokov. ...Naposledy som vážila 43 pred 2 rokmi.
Ospravedlňujem sa, ze som sa tak rozpisala
Tak optimalne sa citim pri 63, co teda uz tiez davno nemam, ale v dospelom veku uz pod takych 58 nie je u mna zlucitelne so zivotom
Teraz mam asi 73
Najmenej asi 50kg, neviem kedy som prestal rast..
Najviac cez 80kg.
Aktualne 68kg.
Spokojnost moze byt aj pri 50kg, aj pri 80kg... Ale pokial tam su cm na bruchu, tak to bude stale nespokojnost. Cm na bruchu sa chcem zbavit
Mimo ale tehotenstva som mala rozmedzie 50-56 kg, vacsinou tak 54 kg. Teraz mam 51 kg ale to podľa mna nebude dlho udržateľné + mam malo svalov.
a teraz mam 58,5 a snazim sa ist ešte dole
jaj a vyšku mam 169
Chudla som viac než rok, teraz je to ešte stále, nie take ako to ma byť. No ale pracujem na sebe, aby som opäť išla po 60kg
najviac 104