Ja som pocul ze na FIIT (alebo FEI??) za 20 000 na stare, ale to sa mi zda byt velmi malo.. Podla mna sa to realne bude pohybovat od tych 3000 eur hore...
podľa mňa to ťažké nie je- poradím ti externé štúdium niedke- UCM, MTF alebo niečo také. zaplatíš školné a buď si istý, že existujú ľudia, ktorí za teba budú písať práce. a na skúšky by si sa mohol zvládnuť naučiť, magor zas nie si
Ak si myslíš, že s takým diplomom niekde obstojíš a hlavne ak máš tak v piči svoju hrdosť/ svoju osobu, že ti absolútne nebude vadiť, že máš papier na to čo vôbec nevieš a že si hlúpy ako nejaký cigán v osade tak to stačí isť študovať na akúkoľvek VŠ v SR. Všade sa dá kúpiť diplom, len všade to má inú cenu.
Inak ja len toľko by som chcel napísať pre našich študentov VŠ, aby si nemysleli že taký systém bude fungovať do nekonečna. Raz príde zlom a potom, aby z vás nebolo 80% prekvapených, že vám po preskúšaní odoberú tituly, alebo lepšie povedané za plagiátorstvo diplomových prác. To len tak na okraj toho, ako dnes funguje školstvo na Slovensku, že 80% - 90% ľudí nemá čo na VŠ hľadať a nie to ju ešte skončiť a ani nevie ako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
podľa mňa to ťažké nie je- poradím ti externé štúdium niedke- UCM, MTF alebo niečo také. zaplatíš školné a buď si istý, že existujú ľudia, ktorí za teba budú písať práce. a na skúšky by si sa mohol zvládnuť naučiť, magor zas nie si
Prva velka vlna prisla po socializme . . . vtedy sa vsade valali tlaciva a vela ludi si tak prilepsilo kvalifikaciu.
Inak ja len toľko by som chcel napísať pre našich študentov VŠ, aby si nemysleli že taký systém bude fungovať do nekonečna. Raz príde zlom a potom, aby z vás nebolo 80% prekvapených, že vám po preskúšaní odoberú tituly, alebo lepšie povedané za plagiátorstvo diplomových prác. To len tak na okraj toho, ako dnes funguje školstvo na Slovensku, že 80% - 90% ľudí nemá čo na VŠ hľadať a nie to ju ešte skončiť a ani nevie ako.