heh...ja som mal maximalku na tachaci ukazanu 99,9 ale nieco mi hovori ze je chyba v tachometri...inac nejazdim moc rychlo po meste maximalne tak 40 a aj to mam problem vybrat zakruty...
no aj ja som jazdil naprd DIRT,street,FR...a potom som dostal rozum a zistil som ze nicim bike,je to nebezpecne... tak som si kupil podiadny XC bike a jazdim
Menil som totiž dosť často tachometre, takže to zmenrané poriadne nemám, istú dobu som chodil úplne bez.
Tento rok chcem ale začať poriadnejšie, nie len takto rekreačne.
Ešte k tej maximálnej rýchlosti. Odhadom 85 asi, za kamiónom po rovine to bolo z Nových Zámkov po Bajč. Ale to bolo ešte v lete, teraz v zime sa strašne blbo jazdí. Veď som už hodnú chvíľu cez 100km neprešiel.
Minulú sezónu som jazdil asi do septembra na horskom s 1.5 gumami (tých 3000km) a od septembra na cestnom (2000km).
Najďalej som za 7 a pol hodiny spolu so státiami otočil Slovenské Ďarmoty (spolu 204 km), to bolo na cestnom.
Predtým na horskom som šiel do Kolárovíc (190). Ale to mi trvalo 9 hodín a bol som na sračky potom
ja jazdim len po meste, tj. maximalne 8km tam aj nazad na jednu jazdu. chodieval som dakedy za svojou ex na biku, ale dala mi kopacky, tak uz chodim maximalne tak do riti.
Ale snazim sa chodit co najviac...
Rocne nabeham cca 500km, a myslim ze moja max rychlost bola nieco okolo 70km/h dole nadjazdom. Uz nepamatam dobre...
Moj bike neje nic moc, ale staram sa o neho, ako to len ide. Mam ho vyfoteny aj vo fotoalbume. Dema ISEO. Ale dokupil som si nove pedale aj kluky, takze je o nieco lahsi mam rad to moje pohybovadlo, kedze nemam vodicak.
po meste to je nič... skuste si dat dva okruhy o nasom meste(Tvrdošín) to je samy kopčisko a jama. To je take mucenie... a fakt nevem kolko nabickylujem väčšinou bikujem 2 krat do tyzdna
Ja som za minuly rok najazdil asi 6500-7500 KM ale to som jazdil furt. Maximalka bola nieco okolo 50 ale inak jazdim viac menej dialkovo a nie na rychlost.
Ja chodim vacsonou na rychlost minuly rok som dal na hradzi 51Km/h ale trosku mi fukalo do chrbta a za rok dam cez tych 1000 km asi. A este casto chodievam na Kolibu takze tam toho malo nazbieram ale zapotim sa jak svina...
heh uz som najazdil od minuleho mesiaca (ked som resetoval tachac) okkolo 150 km... no minuly rok cca asi 2000 km no ja radsej fujazdim po tvrdsich terenoch ako po cestach a ta kondicka co som nazbieral cez leto mi pomohla nabehat 12minutovku za najlepsi cas
rocne najazdim primerne tak 1000km...jazdim DH ale mam tam tachac....maximalku co som siel na Dh trati bolo 75km/h.....a na ziletke som fical dole kopcom 95km/h....
tak ja jazdim na mtb a na cestnom biku...za minulu sezonu neviem okolo 2000 to mohlo byt lebo cez 2 mesiace prazdnin som najazdil 1OOO...a tento rok nom nic moc nemam...zacal som robit a na bike neostal cas ( a maximalna rychlost? na rovinke nejaka 40 asi a dolu z kopca som nemeral
ahojte tak ja sa pripajam k tomuto foru .. tak za rok neviem kolko najazdim lebo mam new bike len pol roka a to som zatial najazdila cca 1100 km a najvyssia rychlost ? no tak z kopca je to tych 45km/h ale na rovine je to najviac 30km/h
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a maximalne neviem kolko som dal lebo som sa prebudil na zemi a nasledne ma sanicka viezla do spitalu...
a priemerne... no kedze som skoncil v nemocnici tak posledna sezona bolo 600KM disappointed:(
snazim sa zacastnovat aj na pretekoch ak sa da a je cas, za den maximum sa mi zda 100km...a maximalna rychlost okolo 70km/hod
Ročne najazdím okolo 3000km výlučne na horách. Teraz je väčšina z toho objemu indoor cycling, ale neviem sa dočkať jari a prvých výjazdov!
Maximálku som dosiahol 70km/h a potom som si poležal týždeň v nemocnici
Menil som totiž dosť často tachometre, takže to zmenrané poriadne nemám, istú dobu som chodil úplne bez.
Tento rok chcem ale začať poriadnejšie, nie len takto rekreačne.
Ešte k tej maximálnej rýchlosti. Odhadom 85 asi, za kamiónom po rovine to bolo z Nových Zámkov po Bajč. Ale to bolo ešte v lete, teraz v zime sa strašne blbo jazdí. Veď som už hodnú chvíľu cez 100km neprešiel.
Minulú sezónu som jazdil asi do septembra na horskom s 1.5 gumami (tých 3000km) a od septembra na cestnom (2000km).
Najďalej som za 7 a pol hodiny spolu so státiami otočil Slovenské Ďarmoty (spolu 204 km), to bolo na cestnom.
Predtým na horskom som šiel do Kolárovíc (190). Ale to mi trvalo 9 hodín a bol som na sračky potom
Ale snazim sa chodit co najviac...
Rocne nabeham cca 500km, a myslim ze moja max rychlost bola nieco okolo 70km/h dole nadjazdom. Uz nepamatam dobre...
Moj bike neje nic moc, ale staram sa o neho, ako to len ide. Mam ho vyfoteny aj vo fotoalbume. Dema ISEO. Ale dokupil som si nove pedale aj kluky, takze je o nieco lahsi mam rad to moje pohybovadlo, kedze nemam vodicak.
@Fremo 1.5 gumy... tomu nadavas horak? pre mna zacina od 2.1 a optimum na horak asi 2.2 ...