ja som este pred casom toho ziedla strasne vela a nehybala som sa takze to dopdlo trosku zle ale uz jem 5 krat denne a snazim sa jest nieco normalne ...a snazim sa vyhybat sladkostiam
a ja som si myslela, že so svojimi relatívne skromnými raňajkami, obedom v menze a večerou typu: instantná polievka/rybacia konzerva plus dakedy ešte nejaká drobnosť medzi tým sa už čoskoro môžem označovať ako "podvyživená"
takze rano jem podla toho ako stiham do skoly cize min 1 rozok vacsinou 2 + 3 parky... alebo co rano rychlo najdem. Do skoly si nosim 3 rozky z niecim napr zo sunkou obed mam v skolskej jedalni. Potom pridem domov a nieco lahke zobnem. Potom pride domov mama a nieco uvari. A posledne jedlo je tak okolo 11tej .. ked idem spat..
v tomto období keď je skoro tma a je zima mám pocit že žerem stále aj teraz mám pri sebe oriešky, občas zobnem z bonboniéry, čipsov a tak a pohyb veškerý žádný...ale tak cez týždeň na raňajky mám kakao (ráno nedokážem moc zjesť), v škole desiata, jeden rožok a nejaké ovocie, lentilky z bufetu obed v jedálni, poživateľná býva väčšinou len príloha a pitie, poobede doma jem všetko čo vidím a večer večera a čaj
Neraňajkujem, nedesiatujem, idem do školy na obed, tam zjem hovno, prídem domov zožerem obrovskú porciu druhého obeda (čítaj cca. 700g špagiet, halušiek alebo čokolvek iné), večer okolo ôsmej si dám tretí obed, alebo večeru menšej porcia (čítaj cca. 400g špagiet, alebo halušiek) + to celé zaplňam kokotinami, sladkosťami a splachujem kolou.
Cez víkend sa zas stravujem vonku, kedže doma sa chodím len vyspať a to sú väčšinou fastfoody etc.
baštím každé 2 hodiny pravidelne a pritom to nie je na mne vidieť- som asi bezodná studňa- fakt mám problem pribrať ale zhodiť dokážem 5kg do troch dní a priberám ich nazad asi 1 mesiac- ale čo už-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
teda v mojom terajšom bezfinančnom období to tak funguje
a ja som si myslela, že so svojimi relatívne skromnými raňajkami, obedom v menze a večerou typu: instantná polievka/rybacia konzerva plus dakedy ešte nejaká drobnosť medzi tým sa už čoskoro môžem označovať ako "podvyživená"
6:50Ranajky - 200gramov ousených vločiek zelený čaj +protein 30g,30g malta (maltodrexin alebo tak nejak) (z ousených mi ostane aj do školy)
Počas skoleskeho dna v skole zem desiatu tej mam večšinou 2druhy - grahamove rožky zo salamou alebo syr a tak
a ryža alebo cestoviny z kurčaťom
Obed co dum dal +protein
Olovrant večšinou to co bolo na obed
Vecera vjacia , kurča a tak
Pred spaním tvaroh a protein
Vychádzami to tak okolo 300-350g bielkovín na den
obed
jablko, keks, čo príde pod ruku na olovrant
večera - väčšinou rožok so šunkou apod.
Neraňajkujem, nedesiatujem, idem do školy na obed, tam zjem hovno, prídem domov zožerem obrovskú porciu druhého obeda (čítaj cca. 700g špagiet, halušiek alebo čokolvek iné), večer okolo ôsmej si dám tretí obed, alebo večeru menšej porcia (čítaj cca. 400g špagiet, alebo halušiek) + to celé zaplňam kokotinami, sladkosťami a splachujem kolou.
Cez víkend sa zas stravujem vonku, kedže doma sa chodím len vyspať a to sú väčšinou fastfoody etc.
Zomriem mladý?
- afkt jem čo len chcem- okrem tlstého a mastného