@samtord silno dúfam že natrvalo, a nestretol som sa s ničím čo by naznačovalo opak. taktiež ako už tu bolo povedané, si musel riadne kokotiť, aby si ho dostal, čiže fuckuj akurát tak seba.
inak, touto diskusiou si sa verejne priznal k porušeniu podmienok tohto portálu, ktoré je taktiež trestateľné banom, takže prevádzkovateľ portálu má momentálne plné právo bannúť ti aj samtord-a, ak sa mu bude chcieť.
@tomas Aj ja mám ban na mojich 2 uctoch, a na tomto mam divné meno... -.- A ked už, tak bany by sa mali dať aj za vulgárne nadávanie, a @10 tomu prečo nedas ban? -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
... asi zalezi aj od dovodu preco si ban dostal.. mozno sa bude dat dohodnut s adminom a mozno je to perma-ban
@samtord no BANy sa dávajú navždy. Síce je tam text "Tvoj prístup je dočasne alebo trvalo zablokovaný," ale už dávame len trvalé bany.
@samtord neboj, sme dvaja
A áno, je navždy, môžes maximálne písať TS-ky (teda aspon ja...):..
@greyness a nedas mi jeden z tých tvojich 2 uctov? Vsak ked sa ráta aj tento tak más 3 to ti je načo
A ako sa tam volas?
Ale ten zabanovaný ma serie kurva