Spomeňte si na vašu prvú lásku. Neopätovanú alebo aj na niekoho, s kým ste prvý krát chodili a rozišli sa. Ale naozaj ste ho milovali. Nie tie detské lásky. Ja milujem jedného človeka(prvého) už rok a ešte som sa z toho nedostala, čo vy ?
@spacebound na toto si netrúfam odpovedať objektívne...možno ešte stále a možno nie..je to zamotané a mohol by som ti o tom rozprávať hodiny, ako to začalo, skončilo a prečo...boli sme spolu 2 aj štvrť roka...a nič k nej necítim...no neviem jej odpustiť a zabudnúť asi stále..
nepoznala som čo je slovo láska zamilovala som on sa na mňa vykašlal preto sa mi to slovo nemám rada už to nie je také intezívne ale stále tam niečo to je je to už dobrý 6 mesiac
@spacebound ja som sa z toho dostavala 3 roky, prva laska, neopetovana... no teraz mi to dufam bude trvat kratsie :/ aj ked neviem no ked porovnam tu prvu a druhu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale na druhej strane, moja 1. laska trvala extremne dlho, takze som zmierena s tym, ze to nejaky ten cas potrva.
teraz už zase dva roky