tak pri mojom ultrasuper odbore očakávam že nás bude najviac na úvode do štúdia kultúry Veľkej Británie a aj to som si dala vrámci celouniverzitných predmetov tam by nás malo byť vyše 100...a aj mi bolo povedané že tam je pokokot ludí, že sa iba počúva
a čo máme úplne prvú, tak nás ide 12 na môj odbor (a aj to sa ešte rozdelíme na dva areály
no asi to bola ta uplne prva takze aula bola totalne plna a k tomu boli obsadene aj vsetky schody a priestory hore, a pozor daval kazdy kedze sa po nej pisal test ktory sa ihned zapocitaval
na kazdej prednaske bol akurat nas kruzok a to nas bolo max 15...sice spominam, ze jednu prednasku sme mali s nejakymi doktorandmi z dakeho ineho odboru, ale tych bolo mozno tak 10
Prvá prednáška z Teórie ekonómie...samozrejme nám zabudli povedať, že sa delíme na dve skupiny, čiže sa nás tam stretlo cca 200...Musím uznať, že sedieť 1,5 hodiny na schodíkoch bol luxus
Prednaska zo zoologie to bola a prisli vsetci, len si nepamatam, ci nas bolo 170 alebo 180... A bola to jedina prednaska, na ktoru som dost poctivo chodil... (este aj cytologia) ostatne som ignoroval a aj velka cast mojich kolegovcov...
Jurimu prišiel takmer každý, kto mal ten predmet... predo mnou jeden zaspal, hneď bol krik a slová" za 30 rokov kariéry sa mi nestalo, že mi študent spal na prednáške"
Na prednáške zo zoológie nás bolo asi 400, profesor si nás fotil lebo to že ešte nikdy nevidel. A ani neuvidí, lebo prijať na biológiu cez 400 ľudí, to už hádam nikoho nenapadne
u nas bolo v audimaxe minimalne 800 ludi (tolko je kapacita) a este sedeli na schodoch a hrali tam vselico na vselijakych pocitacoch, tabletoch, telefonoch a ja neviem na com vsetkom... a este aj sudoku bolo celkom popularne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a čo máme úplne prvú, tak nás ide 12 na môj odbor (a aj to sa ešte rozdelíme na dva areály
ale každopádne som zvedavá
na kazdej prednaske bol akurat nas kruzok a to nas bolo max 15...sice spominam, ze jednu prednasku sme mali s nejakymi doktorandmi z dakeho ineho odboru, ale tych bolo mozno tak 10
bola som vyhodená