netuším ... ale pohybuje sa to tak okolo 50-56 jj 6 kg je rozdiel ale záleží proste či cvičím a jem alebo necvičím a nejem (a ono to ide vzájomne ... keď cvičím tak vela bielkovín a tuku si telo žiada a keď nie tak som pozorovala že podvedome robim čosi ako vlny sacharidové...a hladofka očistná)
ale konfekčne mam to isté číslo čiže je to fajn
Som ešte nebola takéto hovado tlusté a to už som vyzerala všelijako- aj zle dosť ale aj oveľa lepšie, ale nieee sveter si musí všetko čo jej chýba nahrádzať jedlom. A že mi toho teda chýba veľa.
pribral som , neviem či je to tým že som to trochu prehnal s jedlom , ale vidím že som schudol nejaký ten trápny tuk , takže asi som pribral do svalov lebo som začal menší workout . 85kg na 200 cm .
68kíl na 171cm. Je to tragické, ale snažím sa schudnúť a ide to, len veľmi pomaly, čomu som na druhej strane veľmi rada, lebo mám väčšiu šancu si to udržať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
no a baba s 56kg a baba so 70kg je dost rozdiel..
ale konfekčne mam to isté číslo čiže je to fajn
a je mi to asi dosť jedno aj.
a nepoviem