Takze zacalo to petingom mazlenim a vasnivym bozkavanim potom do mna vnikol bolo to uzasne je strasne vytrvaly 45 minut v kuse...parada a vy ste ako na tom?
@12 /13 jaaaj...lebo dvojka a stvorka maju na klavesnici tak blizko asi ako hlohovecka hvezdaren k hubblovmu teleskopu a on mal kolko rokov? 10? tak nie, neotehotnela si, lebo taky chlapec este ani nevie, ze to sluzi na nieco ine ako na cikanie
@007domina007 - keď budem mať dcéru a bude mať štrnásť a vyspí sa s chalanom, takú jej strelím, vynadám jej do kurvy a zamknem do podkrovia...decká by sex mať nemali a bodaj by si otehotnela, moja, nech vieš, že život neni períčko
@33 presne Inak to je uz iny flip, ked si pises s fake. Na druhej strane sa na tom robi nejaky stary chlipny dedo v lepsom pripade, v tom horsom nejake nevyzrete decko, pre ktore je vrcholnym vykonom opit sa do nemoty na dedinskej diskoteke a absolvovat vyplach zaludka Milujem fake-y
@0 pre boha dievca... sak si este pod zakonom! chces dostat toho chalana do basy? ved mas 14 vies o tom, ze to je trestne???
nechapem, preco sa tym chvalis... toto nie je nic, cim by si sa mohla chvalit, niektori ludia sexuju aj kazdy den a nepotrebuju o tom zakladat fora birdz...
a ano, otehotniet mozes... samozrejme ze mozes! vies kolko bolo takych pripadov? vela!
no mne je to srdečne jedno, čo slečna 14tka stvárala, ja len jednu technickú poznámku by som rada, že podľa mňa sa nedá otehotnieť, ak ešte nemala krámy...
kde ste počuli o takom niečom a ako to zdôvodníte?
@ayreen Samozrejme, že DÁ. Však ona nemôže vedieť, kedy ich dostane, možno by ju čakali už akurát vtedy. Keby mala 10, tak dobre, to nie je až tak pravdepodobné, ale v 14 to nie je dobré riskovať.
pokiaľ je to výmysel a iba sa dievča nudíš, tak je mi to jedno. Ale pokiaľ je to fakt, že si sa s niekým vyspala bez ochrany, tak je to za zaplakanie! Máš 14 a nevieš aké veľmi nepríjemné ale aj smrteľné riziká ti hrozia?! Zaujíma ťa viac koľko ostatní vydržia než to či si HIV pozitívna alebo tehotná?? Tak to je potom vážné zlé s tebou. Prepána veď sme na rovnakej vekovej úrovni, tak sa prosím spamätaj a dobehni aj tú mentálnu úroveň.
@0 - mojka... ak ešte nemáš krámy, neznamená to, že otehotnieť nemôžeš. A dupľom, ak bol nechránený (!!!!!!!!!!!!!!!!). Na tvojom mieste okamžite utekám za gynekológom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nechapem, preco sa tym chvalis... toto nie je nic, cim by si sa mohla chvalit, niektori ludia sexuju aj kazdy den a nepotrebuju o tom zakladat fora birdz...
a ano, otehotniet mozes... samozrejme ze mozes! vies kolko bolo takych pripadov? vela!
kde ste počuli o takom niečom a ako to zdôvodníte?
@shoshana a @krutafunebracka
kurva to už všetkým malým deckám jebe?
A prv, než si znovu "zasexuješ", dospej!