Dostala som ponuku a pojdem na pohovor, samozrejme padne otazka aky plat by som ocakavala, ale neviem v akych cenovych medziach sa pohybuje v Bratislave/jedno nakupne centrum, ide o brandovy shop)
podľa mňa nič moc, ale väčšinou sa tvária akoby im na účet chodila výplata Roberta Fica a samozrejme, že to tým, ktorí zarábajú o 100 € menej, než oni v skutočnosti, dajú fajnovo vyžrať.
@assasins to nerobia, žiaľ, len slovenskí. keď vedú slovenské predajne nejakej svetovej značky napr. poliaci alebo česi, väčšinou je to ešte horšie, ako slovenský podnikateľ. a to hovorím z vlastnej skúsenosti.
zalezi od konkretnej predajne .. ale okolo 950-1000 urcite zalezi od velkosti prevadzky, poctu zamestnancov, ci mas len fixny plat, alebo je sucastou mzdy pohybliva zlozka, zavisla od vykonu (trzieb obchodu, eliminacie strat) ...
Ja aspoň čo som počul jeden konkrétny prípad tak 550e u nás v Žiline.
Bratislava na tom bude určite lepšie. A to s tým kto ponúkne menej, to je žiaľ, táto doba.
Ja neviem, možno by som skúsil tak 600? +/-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.naseplaty.sk/prehlad-platov/...
Bratislava na tom bude určite lepšie. A to s tým kto ponúkne menej, to je žiaľ, táto doba.
Ja neviem, možno by som skúsil tak 600? +/-