mne tvrdia niektori, ze 7, podla mna 9, ved aj Aerosmith sa mi zda ze mali album ze 9 lives alebo take cosi a po booklete vsade boli macky pokreslene, nie? nechce sa mi guglit a tiez nechcem nejak ovplyvnovat hlasovanie tymto argumentom, ale podla mna 9. kto si ale mysli, ze sa hovori, ze 7, resp. tak pocul vraviet, tak hlasujte tak chcem vediet len, co je rozsirenejsie.
"According to a myth in many cultures, cats have multiple lives. In many countries, they are believed to have nine lives, but in some Spanish-speaking regions they are said to have seven lives, while in Turkish and Arabic traditions the number of lives is six."
@hnisavica ale to by bol inak prevratny joke, ze by si nieco si vymyslel, povedzme dokonca umyselne nespravne a strcil to do fora napisane po anglicky a v uvodzovkach, aby to budilo dojem serioznosti
@pubert Aj sa za tú serióznosť trochu aj hanbím veru, ale zas až tak seriózne to nie je, len zdroj z internetu... no ešte mám oči karpavé, môžeme očakávať, že moja duchaplnosť bude stúpať so slnkom na oblohe... áno, večer som zas vypatlaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto ma tak nehorázne rozčuluje, že až! vrrr zúrim keď vidím alebo počujem že deväť!
MAČKA mala odjakživa životov 7 ! sedem!
si si vymyslel?
ale nie, ved jasne
jaaaj, ja som zase, ako mozme sledovat, za rana lacny
Raz som videl jak skočila mačka s ôsmeho poschodia a nič sa jej nestalo..
V pohode kráčala ďalej..