dufam ze to nieje pravda co vravis ty ..pomaham ludom ale nie prosim ja clovekom fakt nechcem byt xc/
vlastne ani nim nie som.. tak ma s tym nijako nestotoznuj aargh aj hocijake ine bytosti mozu byt mile a pomahat a nemusia to byt striktne ludia...
nesúhlasím. toto sú také ...spoločnosťmanipulujúce frázičky. netvrdím že pomáhať je zlé, ale že to niekto vezme a spraví z toho frázičku čo z pomáhania robí merítko ľudskosti, v nádeji že to ľudí bude vychovávať k pomáhaniu...
...človek je viac než len jedna vlastnosť, než niečo konkrétne, človeka definuje mnoho vlastností a vecí, a čokoľvek čo sa ho snaží redukovať len na jednu je inherentne viac či menej nesprávne.
myslím, že snaha pomôcť by mala byť čisto individuálna, nezištná záležitosť... bez nejakého prislovia, ktoré na to poukazuje.. mala by to byť samozrejmosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Apropo je to myslené obrazne.. pod slovom "jazyk" v tomto kontexte ja chápem, akési všobecné vzdelanie, všeobecný prehľad vo viacerých sférach
@Joker75 a prečo ALE? prečo by to nemohlo platiť aj / aj... mimochodom, správna otázka - @2
vlastne ani nim nie som.. tak ma s tym nijako nestotoznuj aargh aj hocijake ine bytosti mozu byt mile a pomahat a nemusia to byt striktne ludia...
...človek je viac než len jedna vlastnosť, než niečo konkrétne, človeka definuje mnoho vlastností a vecí, a čokoľvek čo sa ho snaží redukovať len na jednu je inherentne viac či menej nesprávne.
takže to príslovie mi nedáva zmysel