Zakaždým sa javila zdravá - dokázala lietať, bolo to v teplom počasí, nevyzerala v letargii. Po krátkej session zase odletela. Vždy ma to veľmi potešilo a nikdy som o nikom s podobným úspechom nepočul. Vyslúžil som si tým od kamaráta lichotivú prezývku "zaklínač múch".
Ja som vo svojom okolí známy ako boh múch- len neviem, či na nich pôsobím ako božská, nadpozemská bytosť, alebo vo mne vidia talent podobný Williamovi Goldingovi.
Alebo žeby to bolo tým, že smrdím a stále okolo mňa lietajú muchy?
Raz v autobuse bola mamička s dieťaťom na rukach a stale plakalo... tak som si k nim sadla a akurát lietala okolo mucha, tak som ju chytala a ukazovala ju tomu bábu... a ono neplakalo!
Keď uz sme pri tých muchach... Séeeedi mucha na stenee na stenee na stenee, séeedi mucha na stenee sedi a spi. Tichučko buvinka potvorka malinka. Seeedi mucha na stene, sedi a spi
Ja aj tie muchy odpudzujem pridem do sopy kde je milion much a ani jedna sa ma bedotkne vsetky radsej odletia prec a zas som vedel ze je to tvoje forum !
nie, ale keď mi nejaká lozí po rukách, tak musím priznať, je to strašne príjemné, lebo to tak príjemne šteklí a ja ju vždy aj nechám, aj keď nechcem vedieť po čom lozila predtým .. ale tie lesklé zelené slnivky sú krásne
@erixa z tvojho prispevku mi nie je jasne, ci ta mucha mala slobodu zostat alebo odletiet. Skor mi to znie, ze nemala na vyber. V tom pripade, hoci si vazim tvoj pekny pribeh, by to nespadalo do celkom rovnakej kategorie.
@pubertslatinocelny ona bola slobodná lietal a okolo, a keď som ju chytila, tak som otvorila ruky a ona sa mi prechadzala po ruke a potom slobodne odletela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Alebo žeby to bolo tým, že smrdím a stále okolo mňa lietajú muchy?
Keď uz sme pri tých muchach... Séeeedi mucha na stenee na stenee na stenee, séeedi mucha na stenee sedi a spi. Tichučko buvinka potvorka malinka. Seeedi mucha na stene, sedi a spi
A nikdy som muchu nepohladkala, ale asi by som raz mohla, lebo oni mna hladkaju vzdy ked na mne pristanu.
mucha - modrá metalíza: ľúbi hovno
mucha - zelená metalíza: ľúbi zdochliny