To keď som bola malá to nepočítam, ale potom keď som mala dákych 7 tak som mala zlomenú ruku a o nejaký rok na to som mala mononukleózu, tak to som tam bola dáke dva týždne, odvtedy nie.
dvakrát: keď som sa narodila :p a keď mi mandle vyberali....a potom už len návštevy a prehliadky preventívne....a raz keď mi rezali spodné ďasno ale to som tam bola dohromady asi hodinu...
pri narodení, návštevy a raz som tam žiaľ týždeň musela trpieť mala som asi 12 rokov..ale hladná som bola stále, našťastie ma rodičia každý deň zásobovali niečím čo sa dalo aspoň normálne jesť a mala som niečo s dýchacími cestami...
dlhsie ako 24 hodin som tam nebola nikdy, dvakrat som tam bola celu noc- ked som mala zlomenu nohu a ked som mala havariu a potom raz ked som si zlomila ruku
na navsteve asi 3-4x pri narodeni 1.krat, potom 2x ked som si zlomila najprv jednu potom druhu nohu, a ako pacient na dlhsie ked osm dostala anafylakticky sok
keď som sa narodila, keď som mala mononukleózu, keď som mala boreliózu, keď mi zlyhali obličky, keď som mala zlomené zápästie, keď som mala srdcový kolaps, keď my zlyhali pľúca a potom na návštevách
Prudká alergická reakcia ma tam dostala na tri dni.
Raz som sa do nemocnice dostal za dobré správanie... nechcel som sa pobiť, tak mi naložili. Otrasy mozgu, polámané rebrá, kolená a lakte, Otrava alkoholom...
Prvýkrát ked som sa narodila,druhy krat sit peru ked mi ju rozkopali,tretikrát ked som mala problem s kolenom - operacia artroskopia a treti krat silny zápal pluc....hadam posledny krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
xx krát úraz na bike-u (downhill robí svoje)
1x úraz na bike-u po ktorom som s tým sekol ...
kedze som velmi oboznamovana s mojou minulostou, ktoru si nepamatam, tak neviem
viem len raz, ked som mala zapal obliciek, takaaa malicka
a bola som tam asi pred dvoma mesiacmi, kvoli omylu ale co uz
raz slepák, druhýkrát mandle (aj nosné aj krčné)
pumpovanie zaludka
rakovina
2x zlomeny clenok
operacia zlomenej ruky
rozbita hlava vela krat
slabsi otras mozgu
a asi 4x na operacii
2krát - raz, tak to som bola maličká, to si už nepamätám a druhykrát operácia v jedenástich
ale fascinuje ma ako pri mojom lyzovani, basketbalovani a pobehovani som si nic nedolamala
Ako príklad:
Prudká alergická reakcia ma tam dostala na tri dni.
Raz som sa do nemocnice dostal za dobré správanie... nechcel som sa pobiť, tak mi naložili. Otrasy mozgu, polámané rebrá, kolená a lakte, Otrava alkoholom...
2.) Keď som mala len pár mesiacov a mala som problémy s obličkami.