neletela som a dúfam, že ani nikdy nebudem... to sa radšej uložím a poskladám na sedadle v autobuse...
áno, viem, že štatisticky je väčšia pravdepodobnosť že havaruje bus ako lietadlo, ale v buse aspoň umriem nečakane na zemi, lietadlom by som umrela na šok počas odrátavania sekúnd či minút dopadu
Pre bojkov - letecká doprava je považovaná za najbezpečnejšiu dopravu vôbec...čiže to už väčšia hrozba Vám hrozí v autobuse alebo vo vlaku, ktorými iste cestujete častejšie
Leteli sme vedľa obrovskej búrky čiže z okna som videla blesky asi každých pár sekúnd.. strašné turbulencie sme mali... a svetlo na jednej strane blikalo!!! ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
áno, viem, že štatisticky je väčšia pravdepodobnosť že havaruje bus ako lietadlo, ale v buse aspoň umriem nečakane na zemi, lietadlom by som umrela na šok počas odrátavania sekúnd či minút dopadu
Ja čo som prežila v lietadle tak už sa na lietadlo ani nekuknem nie to si do neho sadnúť.
Leteli sme vedľa obrovskej búrky čiže z okna som videla blesky asi každých pár sekúnd.. strašné turbulencie sme mali... a svetlo na jednej strane blikalo!!! ...
Plus vedľa mňa sedel ožran...