@5 Oh no prepac mi ze som taku velku vaznu chybu spravila! A ja som to myslela tak ze ked nestihnes bus alebo si niekde zabudnes mobil alebo taku wolovinku ze sa ti moze zmenit cely zivot.. A len ma zaujimal nazor ostatnych a ak mas prblem tak to ani neries
Oh Bóže...preklep...navozme sa ked sa da....no dobre,k téme:Ked sa Vás niekto spýta-Zachánili ste niekomu živo?-S čistým svedomím povedzte,že áno!Pretože podla mna,aj najmenšie rozhodnutie,najmenší čin spôsobý zmenu na celom svete!...Uvediem príklad:5-ročný chlapček sa hrá v parku...zrazu okolo neho poletuje včela a on sa naplší,tak ju odoženie...včela sa naštve,je podráždená a pichne prveho chlapika kery je po ruke...pichne ho do jazyka...on sa udusí...lenže ta včela ani nevedela,že pichal chlapika so záznamom a o dva týťdne mal zabiť 8 ľudí...tý 8 ľudia si založia rodinu a tí dalšiu rodinu...kolko ludí zachránil ten 5-ročný chlapček?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A tiez, sam zivot je o rozhodovani a o tebe...vzdy sa mozes rozhodnut, ako zareagujes, ako sa zachovas.....na tvoje otazky vravim: ano
@2 ano je to o kazdom z nas ale ked si tak uvdeomis ze ak ma vyznam ci vyceses psa alebo nieXD