Kolotoče milujem, ale určite nie tu v SR... Obľubujem skôr zábavné parky, kde si zaplatím vstup a vozím sa koľko chcem a na čom chcem... Najviac ma zlákal zábavný park Terra Mitíca v Španielsku ...
Pred rokom sme boli vo Vidámparku v Maďarsku, to som sa vykolotočovala do sýtosti ale keď pozriem tu na tie ceny tak mi je zle aj bez toho aby som naň šla
nie som na seba lakoma ale 5 € za tych par minut? bola som na autodrome v PK na vinobrani ale to bolo vsetko, za to akej su kvality tie kolotoce su strasne predrazene pritom moja kamoska bola v HANSA park v nemecku zaplatila 12 € a cely den si tam mohli robit co chceli a zadarmo teraz to stoji 24 € pre deti a 30 € pre dospelych a mozem sa tam kolotocovat cely den na super atrakciach a na slovensku na nejakom jarmoku mam za to 6 obycajnych jazd
ja chodím na kolotoč iba.. taký ten, čo je na detskom ihrisku, čo si sami rozkrútite.. milujem to pišťanie a to, že mojim kamošom je to rýchlo a nevydržia dlho a ja hej .. a potom jak zídem, skoro vždy do dačoho narazím.. áááách
na takom platenom som asi ešte nebola... lebo rodičia povedali, že je to drahé a nemám vymýšľať.. takže tak .. ale skúsila by som si
ked som mala 12 násť som milovala kolotoče.hlavne tú lod a tie točiace húpačky.podla mňa chcú za takú krátku jazdu dosť penazí.asi už nemajú na čom zarobiť..tak tam už ani nechodím..zbytočne vyhodené peniaze..
Vždy keď vidím kolotoč, ktorý sa točí, krúti, zvíja, skáče, hopká, vystreľuje do výšky a podobne...nuž, srdce v gaťkách Som bojko, jediné čo zvládam, je Breakdance (čuduj sa svete)...a keď sa nad tým zamyslím, vyhodiť 5 éčiek za to, že sa celú MINÚTU budem modliť, aby to skončilo...ehm...škoda času a peňazí v mojom prípade
ja zbožnujem zábavné parky, keď tam ideme cez prázdniny alebo cez výkend nemyslím že je to strata peňazí, je to zábava. Ale tu na slovensku nie. Tu sú len také mašinky za ktoré platíme 1 jazda - 3 eurá na tie bežne nechodím, iba keď príde cirkus, tak neodolám
Ja tiež mám rada kolotoče ale tak doprajem si 3 maximálne 4 kolotoče, ale moja kamarátka zvykne vraj minúť aj 100 eur...čo ja zízam...vraj je nane závyslá
zbožňujem kolotoče..naposledy som však bola na nejakom tak pred rokom? ale už dlhšie sa chystám do Prateru..najradšej by som bola kebyže bývam v nejakom zábavnom parku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.hansapark.de/en/attraction/r...
na takom platenom som asi ešte nebola... lebo rodičia povedali, že je to drahé a nemám vymýšľať.. takže tak .. ale skúsila by som si