úryvok z jedného článku: "Z hlbín zeme sa ozývalo niečo, čo pripomínalo krik detí a mučených ľudí. "Ako komunista neverím na raj a Bibliu, ako vedec však teraz verím v peklo. Spustili sme do diery mikrofón pre nahrávanie zvuku pohybu litosférických (tekto
@tunidlo Aha už som si to aj ja pustil tú nahrávku keď som si čítal tvoj prvý koment a tiež mi to vlastne neprišlo nijak strašidelné.. a niekedy pri konci by som si asi 100% myslel že tam je počuť naozaj ženu z nejakej opery alebo čo
Neskutocne kokotiny. Rusi s ich predpotopnou technikou uz hlbsie nedokazali vrtat, tak aby nevyzerali ako idioti prisli s fake nahravkou. Nebolo by to prvykrat, co si vymysleli nejaku senzaciu (napriklad 300 rocny pan sediaci na koni a podobne picoviny)
@tommyhot a kto by to zvladol technicky? nemas zjavne ziadnu predstavu o co ide na vrtbe..a uz len geotermicky gradient je neunosny na taku hlbku...neviem ci by niekto okrem rusov vobec este nieco take dokazal aj v sucasnosti
@belzeboss ja im to nezazlievam ze to nezvladli, ale ten dovod o hlasoch z pekla je absurdny.. neviem ci si to vymysleli oni, alebo niekto miesto nich, ale rovno mohli povedat, ze do 15km sa uz nevedeli prevrtat...
@tommyhot ako to ja beriem, ja tiez neberiem argument o nejakych hlasoch z pekla..len si myslim, ze hovorit o predpotopnej technike je v tomto pripade nevhodne
ale to je predsa príznačné pre pohanov neveriť v nebo a peklo, je predsa jednoduchšie si nahovárať a dokazovať, že Boh Stvoriteľ neexistuje, to potom znamená, že neveria ani v spravodlivosť ....
ty nemáš odvahu počúvať zvuky "z pekla" a načo máš potom v nicku spomenutého Fausta, veď on bol vzdelaný človek, ktorý uzavrel zmluvu so samotným Diablom, nemal by to byť pre teba potom žiadny problém......filip
@spiralfaust to je pi*ovina, zemská kôra je hrubá 70km, a keď tam prevrtali 12km tak to je ako keby by ťa uštipol komár... kebyže sa prevrtaju do 50-60 kde začína jadro tak tak by to pravde povediac už bolo možné
@zajkousko ja nepoznám žiadneho tvojho Fausta čo uzaviera dohodu s tvojim bohom a kade jakym jeho bratom a boh zna čim Faust je postava z kraľ šamanov a to je rozprávka ktorú som sledoval ako 11-12 ročny nepamätam koľko rokov som mal ale viem že to chodilo na jetixe
@tommyhot ale však o tom vrte je známe že oni priznali že nemali financie na udržbu toho tak to uzavreli ten projekt... takže si nemyslím žeby oje*ovali rusovia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Už keď som to prvý raz počul, tak som tam počul bársčo ...
Teraz, keď chcem, tak v tom počujem elektrickú gitaru, spev, vietor
Ale ľudská predstavivosť dokáže vymyslieť aj poslednému nezmyslu nejaký "vyšší význam"
Ja som sa v tom nikdy nevŕtal, ani o tom nikdy nič nevidel, takže o tom ti viac povedal waagbistritz ...
Ja len tak všeobecne, keby to aj fake nebol, tak to je asi tak signifikantné, ako hrianka s pannou máriou
ale každého vec........filip
ty nemáš odvahu počúvať zvuky "z pekla" a načo máš potom v nicku spomenutého Fausta, veď on bol vzdelaný človek, ktorý uzavrel zmluvu so samotným Diablom, nemal by to byť pre teba potom žiadny problém......filip
absolútne mi to nepripomína zvuky krvajúcich ľudí, skôr nejaký zhluk nezmyselných zvukov
pisal som z diablom a nie s Bohom, ale nič, je to zbytočna debata ..........filip
Ale ako na vydesenie celkom fajn. Sú to tie tektonické dosky...