Aké kombo by ste mi poradili? Mám elektroakustiku( » kytary.cz/ibanez-aeg-8e/H... ),ale chcela by som neskôr prejsť na elektriku (najlepšie Schecter)....Počula som že dobrá je značka MARSHALL...Bude vôbec elektroakustika hrať na kombe pre elektr
netusim co sa pytas ale neda mi nespomenut prihodu kedy si jeden chalan nastavoval kombo a na par sekund tam chytil dake ruske radio netusim ako sa mu to podarilo
behringer jedine v tom prípade,keď chceš za takú cenu aj takú kvalitu.marshall má niektoré modely,čo sa dajú,ale určite nie tie z tých najnovších rád.záleží podla toho,kolko chceš investovať.ale určite neprehlúpiš,keď si kúpiš kombo fender
Marshall je super, ale ak aj trosku pozeras na cenu, tak VOX ma podobnu kvalitu za lepsiu cenu podla mna. Kup si kombo na elektriku, a ked nebudes davat priliz silny gain a booster a stomp, ci ako sa tym vsetkym skreslovacom hovori, tak na to mozes napojit aj tvoju elektro-akustiku.
A este k tomu kombu, nepozeraj az tak na znacku, a na vykon (tych 15W je take minimum povecme) ale na priemer reproduktoru (10, alebo podla mna optimalny je 12 palec pre elektriku, pri akustike to neni take narocne na zvuk, cize aj to bude v pohode)
@a7x aj ja by som povedal, ze tu VOX vt30ku lebo to je hybrid, a ma lepsie vystupy... kamarat take ma, a lepsie sa mu s tym pracuje ked ma aj efekt, a berie niektore veci z komba takto...
do toho marshallu by som nešiel určite,mg rada aj keď je z tých starších,trpí tými istými vadami ako celá VT rada =D čiže to nie =D ale ten 30vý vox je okej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mám marshalla, mg10cd alebo tak nejak. nebolo najdrahšie, ale drahšie ako gitara samotná
Niečo z tohto by sa dalo?
» kytary.cz/vox-vt15/HN1018...
» kytary.cz/marshall-m-mg30...
» kytary.cz/vox-vt30/HN1018...