stalo sa mi, že z matiky mi vychádza 3 (vlastne ju už mám aj zaokrúhlenú), no moja mama to nevie pochopiť a vybavila mi komisionálne v auguste. Môžem s tým nesúhlasiť? Môže to niekto zamietnuť? Ja viem, že matiku neviem, ale matka t
noo tak asi toho veela nenarobis...pokial mamu nepresvedcis o tom ze naozaj je znamka spravodliva... jedine ako ukazes ze na to nemas budu tie komisionalky..ibaze tma to uz bude trosku trapas...
no mne vychádza 3 a bola by som aj spokojná, len... moja mama nie... že kým jem jej chlieb (resp za jej peniaze , tak budem robiť, čo ona uzná za vhodné a nebudem sa dopredu vzdávať
To ti nezavidím takú situáciu, hlavne kvôli tomu, že sa budeš musieť cez prázdniny učiť, lebo ísť tam a napísať to zle by nebolo asi najlepšie, tá učiteľka by ti to stále pripomínala.Iné by bolo, ak by si chcela ty, ale ak si spokojná zo známkou, tak je to zbytočné
Ale s tým už asi nič nenarobíš, ak to už mama zariadila
fakt sa skus doucit nemoze to byt az take tazke ja som tento rok musela robit komisionlky zo vsetkeho a slo to a to som sa ucila asi len mesiac na vsetko . ked na tom troska zamakas na tu dvojku to das len nevesaj hlvu Skus ukazat sebe j mme ze to ide
kokso fakt neviem co by som robila, ani ja neviem matiku, proste je to proti mojim zakonom logiky alebo mozno ani tu nemam , ale koniec koncov neznasam ju tento polrok som mala znamky 3 1 1 1 1 1 4 a dala mi dvojku tymto som s matikou skoncila navzdy !
ja som to mala presne tak isto.. teda skoro.. mi vychadzala styrka z fyziky a mama mi komisionalky vybavila mala som na to tri dni a spravila som na dvojku tiez som tomu vobec nerozumela ale da sa to naucit nieco sa na teba urcite nalepi
Dobrý deň. Chcem vás o niečo poprosiť... Mám veľa vymeškaných hodín a chcú mi dať komisionálky. Známky mi chýbyjú možno z dvoch, troch predmetov. Chcela by som sa vás opýtať či by ste náhodou nevedeli mi aspoň približne povedať z čoho by mi mohli dať komisionálne skúšky, z akých predmetov, či zo všetkých alebo iba z niektorých, keď že mám veľa vymeškaných hodín. A ešte by som sa vás chcela opýtať či by som ich mohla robiť niekedy pred poslednou klasifikačnou poradou. Vopred vám ďakujem za odpoveď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak, ja by som teda bola poriadne nasratá na mamu. to takéto podrazy sa robia?
oni ťa tm nebudú drať z kože...
a nie, nie je to trapas...
mne na konci 4 triedy na strednej vychadzalo medzi 4 5 a dala mi 3 ...lebo keby mi da 4 nemal by som PVD...ach jaj fajn ucitelka
Ale s tým už asi nič nenarobíš, ak to už mama zariadila