Ahojte, chystám sa na komisionálku z matematiky, som v ôsmom ročníku a chcel by som sa vás opýtať či ste už boli na niečom podobnom a či ste si opravili známku alebo pohoršili. Mne sa matikárka chystá dať 4 ale známky mám viacmenej na 3 tak dúfam že horš
Tiež som bol na tom podobne, ale nakoniec mi to vyšlo na 3,3 . Komisionálku by som neriešil, ten stres by ťa zabil. Jedna z vyššieho ročníka, úplne bez analytického myslenia schopná len príjimať fakty mala na trojku, rozhodla sa že sa naučí celú matiku a pojde na komisionálku...mala za 4
@nicolkaa ak je toto pre teba "odveci rada do života" tak sa priprav na celoživotnú kariéru v McDonalde, pretože ôsmakovi, ktorý má 4 z matiky, sa nič iné než "začni sa učiť" povedať nedá.
@5 no ono to bolo tak že som mesiac chýbal kvôli zdravotným problémom a keď som prišiel do školy dostal písali sme štvrťročku a automaticky som dostal 5, inak s matikou nemám väčší problém som po minule roky som na 2.
poznám nerieš 4ka ta nezabije neboj dá sa spraviť komisionálna skúška požiadaš o to riaditeľku ona zvolá radu dá ti termín a môžeš sa učiť a z celho pol roka a ak nebudeš vedieť tak môžeš skončiť aj z 5na pol roka ser na to račej sa uč
No... ja som externe na gympli takže mám takú komisionálku vlastne z každého polroka so všetkých predmetov. Učím sa tak 3 dni pred skúškou vždy a to som to učivo nevidela predtým. Ty máš výhodu že si to už videla, takže si to vlastne len zopakuješ a doplníš. To je brnkačka, dáš to, ak teda učiteľka na teba nie je zasadnutá na totálku. Ale matika je ťažká naučiť sa sama. Ale skús to rozhodne, možno to dáš aj na dvojku
@candy36 lol akosi si ma nepochopila, mierila som na to, ze stale sa tu najde zopar tardov v kazdom jednom fore co ignoruju otazku a picuju tu do cloveka lebo nezije podla ich predstav. on uz na tu komisionalku tak ci tak ide, tak sa urcite zamysli nad tym, ze mu tu niekto dava na hlavu aby sa ucil. dzizs. a "celozivotna kariera v mcdonalde" bola tiez neskutocne odveci trapna poznamka a absolutne nechapem ako toto mozes vyvodit z toho co som sem napisala. whatever.
@nicolkaa vyvodila som to z toho, že si mala potrebu opindať úplne najrozumnejšiu radu, aká sa v tomto prípade dala dať, tým pádom usudzujem, že ti samej učenie nejako nevonia a že komsonálky v osmičke považuješ za úplne normálne.
@candy36 to vyvodenie stale nedava absolutne ziadny zmysel a keby mi ucenie nevonalo, tak sa ani neobtazujem ist na vysoku, co samozrejme nemozes vediet kedze to, ze budem mat celozivotnu karieru v mcdonalde, nevonia mi ucenie a komisionalky v osmicke su pre mna normalne si vyvodila z otazky "kedy uz zacnu ludia jebat na taketo odveci rady do zivota a poucovanie? " samozrejme "rady do zivota" by malo byt v uvodzovkach aby pochopil kazdy sarkazmus a nezacal do mna picovat, my bad
@nicolkaa Oh my God, čo iné som mal napísať? Sám viem, aké to je v ôsmom ročníku, chýbal som 2 týždne (viem 2 týždne a mesiac je rozdiel), ale v prvý deň som si hneď dobral učivo (a to som sa cez to, ako som bol doma vôbec do ničoho nepozrel), na druhý deň som z toho už písal a napísal som lepšie, ako tí trapáci, čo sa to učili, keď som bol doma. Samozrejme, každý je iný, každý sa inak učí. Ale ako som písal, na polroka sa komisionálky nerobia, veď mám spolužiaka, ktorý prepadáva z minimálne 4 predmetov, a nie prvýkrát.
Btw. Z mojej strany to nebolo poučovanie, bola to rada, ktorú by mal mať vsugerovanú v hlave každý žiak/študent. A ak by si čítala poriadne, všimla by si si, že som mu odpovedal nabudúce sa do mňa nenavážaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Btw. Z mojej strany to nebolo poučovanie, bola to rada, ktorú by mal mať vsugerovanú v hlave každý žiak/študent. A ak by si čítala poriadne, všimla by si si, že som mu odpovedal nabudúce sa do mňa nenavážaj