@4 Ak kvôli vymeškaným hodinám a z toho dôvodu, že si bola vážne chorá, teda nie kvôli tomu, že sa ti nechcelo chodiť do školy, tak si myslím, že aj učitelia ti budú chcieť pomôcť.
Bude to ako normálne skúšanie alebo písomka v škole, napríklad ak niečo pri odpovedi nebudeš vedieť, tak ti určite pomôžu alebo dajú inú otázku, nemáš sa čoho báť.
ja buem robit rozdielovky v auguste a uz teraz sa bojim a to z 2 volitelnych predmetov a zo sloviny, kedze budem mat ako maturitne biolu a chemiu, tak idem s nich, ach jaj , ne ze by som sa ulieval abo prepadal, ale je to taka blbost
Dobrý deň. Chcem Vás o niečo poprosiť... Mám veľa vymeškaných hodín a chcú mi dať komisionálky. Známky mi chýbyjú možno z dvoch, troch predmetov. Chcela by som sa vás opýtať či by ste náhodou nevedeli mi aspoň približne povedať z čoho by mi mohli dať komisionálne skúšky, z akých predmetov, či zo všetkých alebo iba z niektorých, keď že mám veľa vymeškaných hodín. A ešte by som sa vás chcela opýtať či by som ich mohla robiť niekedy pred poslednou klasifikačnou poradou. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kvôli vymeškaným hodinám alebo si nebola spokojná zo známkou, čo ti na polroka dali?
Bude to ako normálne skúšanie alebo písomka v škole, napríklad ak niečo pri odpovedi nebudeš vedieť, tak ti určite pomôžu alebo dajú inú otázku, nemáš sa čoho báť.