lebo som nemala dopísanú jednú písomku...takže za totálnu blbosť...ale strašne ma to štve...mám ich v pondelok a ešte v ten deň píšeme normálnu písomku z geo
@17 moja mama to už v celku aj chápe, ale tak nadáva mi furt aká som sprostá, že som si to nevedela zariadiť a taak...ale otec to stále nechápe...proste pre neho majú učitelia vždy pravdu aj keď ju naozaj nemajú...tieto prázdniny proste úplne na hovno...furt sa musím učiť na tieto komisionálky, potom na normálnu písomku z geo a do piatku sa musím naučiť naspamäť 4 strany z dejepisu
proste mi si nepíšeme poznámky, profesor ani neskúša a až potom asi 2 týždne pred písomkou pošle mailom poznámky, ktoré sa musíme naučiť naspamäť, lebo z toho sa už viac nedá urobiť výcuc
Také učivo väčšinou ide do hlavy celkom ok, ak človek dával pozor a hlavne ani nejaký ortodoxný zarytec nebude vyžadovať, aby si to vedela od slova do slova ...
nahodou je to haluz.. ja som robila z fyziky.. naucila som sa to za jednu noc.. do skoly som sla s tym ze nic neviem.. vsetci sme sa nasmiali, profesori i ja... a co vysla som s dvojkou cize.. haluz
keby davala skola robit komisionalne kazdemu kto nestihol dopisat pisomku (a to nebriac do uvahy kolko ludi sa len schvalne uleje) skrachovala by lebo za komisionalky su + peniazky pre ucitelov ktori na nich su....je to trapne zeby tu niekto na niekom sedel ? ~.~
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@6 ďakujem z geografie ich robím
A rodičia dokonale chápaví ...
No super to máš
No, ak to má byť referát, ktorý treba vedieť z hlavy, tak mne osobne príde hrozivo ako slabé slovo
ja ich robievam na konci roka v auguste