* tedaa..nie celkom zámerne, ale akosi mi to tak sedelo, keď som si nejaký taký nick narýchlo prečítala a akosi mi to tak ostalo a vždy ich tak čítam, hoc viem, ako ich nick normálne znie/píše sa mám tu takých ľudí viac.. Neskôr aj napíšem pár príkladov
Príležitostne, väčšinou zámerne. Rád som robil @sarahwhiteflour , hnisavicu som nazval cicavica, ale to len raz. Hlavne som to robieval v časoch, kedy aj keď som kamoša tagol hocijako, tak ten koment mu ukazalo na Môj Birdz, takže to aj tak videl. Teraz dam zlý tag a ten koment je stratený alebo odkázaný na náhodu.
A @khokho som si musel minule overiť, lebo som nevedel, či má H aj v druhej slabike. A potom ľudia s číslami v nickoch mi robia problém, kebyže mám z hlavy tagovat
Neviem preco, ale napriklad pri pubertovi mi nabehne len slovo pubert a jeho cely oficialny nickname mam v hlave nejak takto "pubertpuncoverezy". Viem, ze tak nie je, ale vzdy mi jeho nick zaevokuje puncove rezy
Mielikki som dlho citala ako"mejki"-absolutne neviem preco.
Tomtoylc som dlho citala ako"Toy Tom",
Pubertov ani cely nick neviem, dzidzi420 volam GG takze som ju par krat oznacila ako Gigi.
A PS102 som zas strasne dlho dojebavala nick name na insta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aj vy napíšte, ktoré nicky inak čítate
A @khokho som si musel minule overiť, lebo som nevedel, či má H aj v druhej slabike. A potom ľudia s číslami v nickoch mi robia problém, kebyže mám z hlavy tagovat
možno ale komolím tak dôsledne, že som si to ešte nevšimla
@mielikki no a u teba vedieť či je to LL alebo KK vyžadovalo vedomé úsilie zapamätať si to xD
ešte aj nejako mi do toho zvykli prikomoliť mlieko
Tomtoylc som dlho citala ako"Toy Tom",
Pubertov ani cely nick neviem, dzidzi420 volam GG takze som ju par krat oznacila ako Gigi.
A PS102 som zas strasne dlho dojebavala nick name na insta...
samozrejme... napr. ja hovoroim stale len "Toytom" a hlavne "Pubertočelný"
No nemyslím to nijak ofenzívne!
@Warble
@mielikki aj ja som si to myslel
Ty by si skôr mala vymenovať tých, ktorých nicky ti nerobia problém.