matika bola v pohode tú som viac menej vedela
slovina bola na píč.. to som krížikovala bez rozmýšľania pretože sa mi nechcelo a otázky mi prišli sprosté
Komparo je najvacsia blbost, monitor je uplne lahky a komparo je iba na to aby z teba vycicali peniaze.. Ved si stiahnem nejake monitory z minuleho roka...
No matika niektore otázky mi boli dosť ťažké a viacerými odpovedami som si nebola ista ...a slovina to sa celkom dalo ale našli sa tam aj ceci čo ma uplne doplietli
@damn .. tie Helsinky mali byť že z Helsínk O.o ale učiteľ nám povedal že keby to nemal už napočúvané tak že ani on by to nevedel, lebo sa to nedá určiť podľa vzorov ani ničoho..
@matulik098 úplne súhlasím a ja som matiku strašne dobabrala na konci keď sme už mali zložiť perá som tri úlohy preškrtla a dala iný výsleodk samozrejem všade zlý doteraz nerozumiem prečo a slovina sa dala je to skôr aký máš všeobecný prehľad ako vieš čítať či rozumieš tomu čo od teba chcú čiže úplne súlasím s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
slovina bola na píč.. to som krížikovala bez rozmýšľania pretože sa mi nechcelo a otázky mi prišli sprosté