nie som na také zvyknutá, ľudia asi nemajú moc dôvodov, aby mi vraveli nejaké komplimenty.
vlastne neviem, či som niekedy dostala taký, ktorý by ma naozaj potešil a mala by som dôvod hocikedy si naňho spomenúť. vlastne si pamätám len taký, ktorý by som chcela zabudnúť. alebo najlepšie, nikdy ho nepočuť.
a ja ich dávam celkom často, len človek ma musí poznať, aby pochopil, že TO bol kompliment.
a sama som naposledy dala kamaratke kompliment, ze ma mikrofonicky hlas. a druhej, ze ma pekne drzanie tela. podla mna taketo originality vzdy potesia... lebo ze ma niekto pekne oci, usmev, zadok atd., to sa pocuva bezne.
tak mňa každý kompliment ma poteší ...ale pri poslednom, dojímavom od sestry som sa hystericky rozrevala takže už prijímam len také typu, že mám napríklad práve niečo pekné na sebe atď atď....
no, a ja osobne komplimenty veľmi často nerozdávam
nerada dostávam komplimenty, neviem ako na nich reagovať.. a zasa zriedkavo dávam komplimenty ja, väčšinou mám všetky v hlave...nejako som sa nad týmto ešte nezamýšľala, nie je to tak dôležité..
vždy keď sa mi niečo páči , tak to poviem . hovorím to oveľa častejšie ako keď sa mi niečo nepáči... komplimenty majú byť úprimné a neškrobené, jednoduché a milé a majú človeka vždy potešiť
že pekne voniam príde mi to také strašne milé a úprimné, neviem prečo A dávam vždy keď sa mi niečo páči, aj úplne bezvýznamná drobnosť. som tak trochu detailista, asi preto
každý má rád komplimenty. On však nerád komplimenty dostáva, no ale ja ich celkom rada rozdávam, ak je začo, samozrejme. A všimla som si, že kompliment ma dokáže potešiť naozaj vtedy, ked po
a)som smutná a nejaké milé slovo od milého človeka mi zdvihne náladu
b)ked si to tiež sama o sebe myslim
c) ked viem, že ten človek to myslí úprimne /len to je ťažko rozoznať/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale najradsej som ked niekto povie ze s tými tunelmi vyzeram dobre
vlastne neviem, či som niekedy dostala taký, ktorý by ma naozaj potešil a mala by som dôvod hocikedy si naňho spomenúť. vlastne si pamätám len taký, ktorý by som chcela zabudnúť. alebo najlepšie, nikdy ho nepočuť.
a ja ich dávam celkom často, len človek ma musí poznať, aby pochopil, že TO bol kompliment.
a tiež aj ja mam rada, ked mi niekto povie kompliment, citim sa potom tak lepšie
no, a ja osobne komplimenty veľmi často nerozdávam
Komplimenty rozdávam keď viem, že sa to hodí :p
a)som smutná a nejaké milé slovo od milého človeka mi zdvihne náladu
b)ked si to tiež sama o sebe myslim
c) ked viem, že ten človek to myslí úprimne /len to je ťažko rozoznať/
a čo je pre mňa najväčší kompliment?.. hhmm... najviac mám rada komplimenty typu :"bea,ty si strašne super,ale veď to vieš" a tak
/za cely rok co som chodila na kruzok sa mi podaril jediny skvely tah proti nemu...a on povedal toto /