jej, konecne normalna diskusia od Teba, ako bez urazky, ale vazne sa mi pozdava ta otazka. Ostatne fora od teba boli sice zaujimave, no malo som im rozumela. asi som este nedospela na tvoju uroven v rozmyslani a vlastne na nu zrejme ani nikdy nedospejem . Noa co sa tyka komplimentov, tak sa mi paci, ked mi niekto povie, ze som inteligentna. To ma potesi najviac.
nie nedostavam (jedine ak od mensiny) ani niako natom netrvam, podla mna ked clovek nechce tak mi ho neda....ale je nadlho preco nedostavam komplimenty
obcas hej. keby sa mi dalo cervenat, mozno sa aj cervenam obcas. ale neberiem to nejako vazne velmi. najviac ma potesi, ked sa sama pochvalim, vtedy som spokojna, kompliment od mamy je tiez velmi cenny a ked tak od kamaratov dlhodobejsich.
@Lilluska228 myslim ze hej lebo tesne pred tym povedala : "ja sa pri nom citim hlupucka" a na to nasledovalo "on je taky inteligentny SKORO ako ty"... cize nepriamo povedane - ty si este inteligentnejsi (o kolko nebolo povedane ) pri komplimentoch zalezi aj na intonacii, to robi rozdiel medzi komplimentom a ironiou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
na navstevach mi stale len niekto vycital, ze som nejaka prilis bleda..a ze mam nohy ako pavuk..takze tak
ale náhodou, toto sú tie komplimenty, ktoré mám rada inak nemám
možno aj hej
od jednej tety som ako menší dostával takýto kompliment:
"Ty si malý gééénius!"
a ja som si pomyslel:
"ej, teta, kiežby som bol..."
proste zamna hovori profil
@Jayne333 nahodou ta profilova fotka je pekna
@Yolis aj v tomto fore zacnes mrncat ked poviem ze niesi najskaredsia?
a potom ohladom mojich oci..a ze som zlaty od dievcat.. ale zas nie je to nic pravidelneho...
Pozrel som si tvoj profil a napriek tomu som neprišiel na to, prečo nedostávaš komplimenty.
@Jayne333 & @Snehovavlocka
Ja som dostal celkom podobný. Že som taký alabastrový.
a osve je to ze dostavam malo komplimentov co mi ani nevadi