:letim: Je to super príležitosť ako sa naučiť robiť veci pre verejnosť, ako ich prezentovať... a navyše môžeš dostať možnosť svoj vlastný projekt aj zrealizovať a tak zapojíš aj svojich kamošov, kamarátky... tu je link kde je to opísané:
moja trieda uz ma prve skolenie za sebou.....vyzeralo to cudne, do posledku enmali zaidne info, nevedli co idu, akm idu.....ale vobec nelutuju, bolo to vraj super a uz sa tesia na dalsie skolenie o mesiac....
bola som asi pred vyše rokom, v tej prvej várke a neľutujem to, i keď v priebehu školení som ľutovala.
prvé školenie je super, je to taká fun, veľa nových ľudí, super program, zábava
druhé je ťažšie, lebo priochádza to úplne najťažšie na celom kompraxe, a to byrokracia, papierovačky, že od teba chcú tak veľa vypisovačiek a vecí, aké sa požadujú aj pri projektoch o mnohonásobne vyššiu sumu,. Ja som tu mala trošku problém, lebo som písala celý projekt nanovo a keby sa ma spýtaš, či by som vtedy išla, tak veru by som nešla nikdy.
a fáza medzi druhým a tretím školením je už realizácia samotného projektu - to som ja mala problémov ajajaj, a tretie je vyúčtovanie, čo je tiež dosť o nervy, hlavne ak máš niečo s rozpočtom.
ALE!
naučilo ma to neskutočne veľa vecí, ktoré mi pomáhajú doteraz, spoznala som ľudí, ktorí ma vykopli omnoho vyššie, mám na to diplom a - viem požiadať o projekt a sama si ho vypísať! veď to je super ! svet projektovania strašne moc otvára obzory, lebo si začneš uvedomovať, že niektoré veci sa fakdajú zmeniť
spolužiaci boli, nadšení boli najmä z tých ludí a kolektívu tam.to malovanie plotu okolo školy a robenie nejakých lavičiek v školskom átriu ich bavilo už asi pomenej, ale dosť sa uliali z hodín, celkovo boli spokojní.
Ja som bola dokonca aj na tom zvolávacom evente v Iuvente kde nám o tom hovorili, hladali záujemcov.
Pointa je fakt super, ale niektoré tie projekty, o ktorých som tam počula..napríklad nejaké batikovanie tričiek v priestoroch triedy.rozum mi až zastal.
neviem, buď som nepochopila ja, ale myslím si, hlavný ciel KomPraxu je trošku iný, ale ak si človek vyberie niečo fakt normálne, tak to môže byť fakt prospešné pre nejakú vec,najmä proste ak vie čo s tými peniazmi..
ale vraj aj tí vedúci sú super, tak prečo neskúsiť ak má človek naviac času cez víkendy a chuť niečo takéto robiť
Ja som.si.len nie celkom istá ,či do toho mám ísť. A ci by som nemala problém s vytvorením toho projektu. Nápady by som mala, ale neviem, čo s nimi ďalej.
vyborna vec bola som na tom tento vikend ten predtym nasli sme sa tam super partija a sranda bola stale a čo a týka toho projektu nieje to vobec lahke spravit moj projekt mi trvalo cely den su tam iste pravidla ktore nesmies porusit ...a napisat projekt tak fuu to bola makacka
Ľudia, ja som sa chcel spýtať, že aké projekty ste tam robili. Musí to byť iba z okolia alebo s ľuďmi ? Lebo sestra mi vravela, že keď tam išla jej spolužiačka, tak chcela skákať padákom ale nakoniec vôbec na komprax nešla A moja otázka: Dá sa robiť aj niečo také? napr. nejaká adrenalínová atrakcia atď... A ak nie toto, tak poraďte čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.mladiinfo.sk/20/10/2011/zapo...
bola som asi pred vyše rokom, v tej prvej várke a neľutujem to, i keď v priebehu školení som ľutovala.
prvé školenie je super, je to taká fun, veľa nových ľudí, super program, zábava
druhé je ťažšie, lebo priochádza to úplne najťažšie na celom kompraxe, a to byrokracia, papierovačky, že od teba chcú tak veľa vypisovačiek a vecí, aké sa požadujú aj pri projektoch o mnohonásobne vyššiu sumu,. Ja som tu mala trošku problém, lebo som písala celý projekt nanovo a keby sa ma spýtaš, či by som vtedy išla, tak veru by som nešla nikdy.
a fáza medzi druhým a tretím školením je už realizácia samotného projektu - to som ja mala problémov ajajaj, a tretie je vyúčtovanie, čo je tiež dosť o nervy, hlavne ak máš niečo s rozpočtom.
ALE!
naučilo ma to neskutočne veľa vecí, ktoré mi pomáhajú doteraz, spoznala som ľudí, ktorí ma vykopli omnoho vyššie, mám na to diplom a - viem požiadať o projekt a sama si ho vypísať! veď to je super ! svet projektovania strašne moc otvára obzory, lebo si začneš uvedomovať, že niektoré veci sa fakdajú zmeniť
..akékoľvek otázky, kľudne odpoviem
Ja som bola dokonca aj na tom zvolávacom evente v Iuvente kde nám o tom hovorili, hladali záujemcov.
Pointa je fakt super, ale niektoré tie projekty, o ktorých som tam počula..napríklad nejaké batikovanie tričiek v priestoroch triedy.rozum mi až zastal.
neviem, buď som nepochopila ja, ale myslím si, hlavný ciel KomPraxu je trošku iný, ale ak si človek vyberie niečo fakt normálne, tak to môže byť fakt prospešné pre nejakú vec,najmä proste ak vie čo s tými peniazmi..
ale vraj aj tí vedúci sú super, tak prečo neskúsiť ak má človek naviac času cez víkendy a chuť niečo takéto robiť