hahahah nie na krizovatke ale keby si mala niekoho z nich nechat tak..tak komu by ste dali prednost?? napriklad mala by si chalana ale tvoju naj kamaratku by si koli nemu musela opustit..ale bo naopak..tak ako by to bolo ???
1. mám svoje dievča a mám aj super kamarátku - tu sa rozhodnúť by bolo veľmi ťažké... povedal by som, že až nemožné, lebo asi by som ich mal rád rovnako, len s tým rozdielom, že s tou svojou by som pochopiteľne musel (alebo chcel-neviem ešte spávať
2. mám svoje dievča a mám aj super kamaráta - táto situácia nikdy nemôže nastať, a to len z toho dôvodu lebo chlapov neznášam, takže žiaden super kamarát byť ani nemôže a keby náhodou aj bol, tak nie je o čom... išiel by do riti jednoznačne...
avšak táto anketa sa dá pochopiť aj inak... dajme tomu, že mal by som dievča s ktorým by som bol stále ale mal by som aj tú super kamošku, ktorá by mala nejaký veľký problém alebo trápenie a potrebovala by ma... tak jednoznačne by som si vybral kamošku... a bolo by mi jedno, či by to tá moja pochopila alebo nie
to čo je za imbecilná anketa? veď keď mám priateľa mala by som ho považovať aj a najlepšieho kamaráta...ale ok, berem, ja mám napr viac takých ľudí chvalabohu...ale neviem si ani predstaviť situáciu žeby som mala niekomu dávať na výber..potom sú obaja chmuľovia keď treba dávať jednému alebo druhému na výber lebo sa netolerujú alebo ako to mám chápať...
ja som sa vzdala kamarata a mam uzasneho priatela...bolo to moje rozhodnutie a nelutujem ze som sa tak rozhodla som takto stastnejsia milujem svojho priatela a viem ze aj on miluje mna, mame krasny vztah a ked to niekto nevie pochopit jeho smola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Od prípadného partnera očakávam že bude rešpektovať moje priateľstvá a od priateľov zase očakávam že budú rešpektovať môj vzťah...
1. mám svoje dievča a mám aj super kamarátku - tu sa rozhodnúť by bolo veľmi ťažké... povedal by som, že až nemožné, lebo asi by som ich mal rád rovnako, len s tým rozdielom, že s tou svojou by som pochopiteľne musel (alebo chcel-neviem ešte spávať
2. mám svoje dievča a mám aj super kamaráta - táto situácia nikdy nemôže nastať, a to len z toho dôvodu lebo chlapov neznášam, takže žiaden super kamarát byť ani nemôže a keby náhodou aj bol, tak nie je o čom... išiel by do riti jednoznačne...
avšak táto anketa sa dá pochopiť aj inak... dajme tomu, že mal by som dievča s ktorým by som bol stále ale mal by som aj tú super kamošku, ktorá by mala nejaký veľký problém alebo trápenie a potrebovala by ma... tak jednoznačne by som si vybral kamošku... a bolo by mi jedno, či by to tá moja pochopila alebo nie
myslím, že už nemám čo k tomu dodať