-radšej to držím v sebe
ak nie tak
-to vysolím niekde cudziemu človeku na nete
-kamarát a rodina len vtedy, keď si myslím, že sa ich to týka a žeby o tom vedieť mohli, resp. mali by.
a keď som dostatočne opitá, tak niekomu, koho v tej chvíli pokladám za schopného si to vypočuť a prípadne mi na to neodpovedať nejako klišé hovadiny, ale radšej vedieť mlčať.
Vlastne tomu koho sa to netyka priamo, lebo...tak sa vlastne zbavujem strachu z toho co ma trapi...nestranna osoba mi povie svoj názor a ja tak získam odstup od toho a uvolnim sa. Čiže stále,niekto iný. Keď ma trapi mama, tak napr bratovi. Keď je zlý brat, tak mame dajme tomu a keď je zlý profak,tak spoluziakom. Urcite sa nedá so všetkým zveriť len jednej osobe. Na mieste toho chudaka by som sa so sebou nebavila...
včeobecné veci vykecám do statusu
potom postupne pootravujem všetko kamarátstvo, kt. je ochotné počúvať a predpokladám, že má aspoň kvapku pochopenia
zľahka to zmienim v denníku
a nakoniec to v pretransformovanej podobe zahrniem do svojho výtvoru, ale tak, že by asi nikomu okrem mňa nedoplo, na čom je to založené
(okej, najnovšie pridaná postava je až príliš okatá svojou inšpiráciou, ale to je detail
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ak nie tak
-to vysolím niekde cudziemu človeku na nete
-kamarát a rodina len vtedy, keď si myslím, že sa ich to týka a žeby o tom vedieť mohli, resp. mali by.
potom rodicom a kamaratom zvycajne..
@1
a keď som dostatočne opitá, tak niekomu, koho v tej chvíli pokladám za schopného si to vypočuť a prípadne mi na to neodpovedať nejako klišé hovadiny, ale radšej vedieť mlčať.
potom postupne pootravujem všetko kamarátstvo, kt. je ochotné počúvať a predpokladám, že má aspoň kvapku pochopenia
zľahka to zmienim v denníku
a nakoniec to v pretransformovanej podobe zahrniem do svojho výtvoru, ale tak, že by asi nikomu okrem mňa nedoplo, na čom je to založené
(okej, najnovšie pridaná postava je až príliš okatá svojou inšpiráciou, ale to je detail
Aj to sa ráta?