tolko ludi ma napadne ked sa spomenie slovensky showbiznis,uz len tie pretlacane celebrity z tych primitivnych reality show ktore stoja na cele a ty napises gasparovica
Nedá sa napísať iba jedno meno
Karel Gott, Zdeněk Troška, Vojta Dyk, Ondřej Hejma, Ewa Farna, Petr Janda, Helena Vondráčková, Ilona Csáková. Honza Nedvěd, Honza Kalousek, Klaus, Jaro Slávik, Langerová, Peter Nagy, Černocká, Zelenková, Máziková, Jožo Ráž, Gašparovič, Šuster, Kaník, Figeľ, Maňka, Sulík, Slota, Vtáčnik, Ďurianová & Švajda, Puškárová, Otto Weiter, Ján Jackuliak, Maštalír, Rolinsová, Vrbovský, Braňo Mojsej, Járová, Rezešová ...........
@crowley aj keby zmazal...tak mi to nevadi ved je to len forum okolo toho sa svet netoci len neviem co si tym chcel dosiahnut, si az tak moc skodoradostny?
@insomniaa
Ospravdlnujem sa ale kedsom videl začo mne zmazali forum tak som admina chcel zhovadiť bohužial ty si bola dobry kandidat ale proti tebe nič nemam si dobremile dievča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Karel Gott, Zdeněk Troška, Vojta Dyk, Ondřej Hejma, Ewa Farna, Petr Janda, Helena Vondráčková, Ilona Csáková. Honza Nedvěd, Honza Kalousek, Klaus, Jaro Slávik, Langerová, Peter Nagy, Černocká, Zelenková, Máziková, Jožo Ráž, Gašparovič, Šuster, Kaník, Figeľ, Maňka, Sulík, Slota, Vtáčnik, Ďurianová & Švajda, Puškárová, Otto Weiter, Ján Jackuliak, Maštalír, Rolinsová, Vrbovský, Braňo Mojsej, Járová, Rezešová ...........
nič neboj fórum by ti už nezmazal aj tak
Ospravdlnujem sa ale kedsom videl začo mne zmazali forum tak som admina chcel zhovadiť bohužial ty si bola dobry kandidat ale proti tebe nič nemam si dobremile dievča